Hlavná-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
NebudemLabutKedNebuduUradnici 11. novembra 2019

Mestu sa nedarí obsadiť pozície vedúcich odborov. Výberové konania sú opakované. Prečo mesto nezverejní inzeráty aj na portáloch s pracovnými ponukami? Ak má vedenie reálny záujem mať na vedúcich pozíciach kvalitných ľudí, tak je ozaj čas zverejniť ponuky aj inde než na úradnej tabuli mesta a možno nejakej miestnej tlači... odborníci na vedúce pozície tam prácu určite nehľadajú. Profil mesta na profesia.sk http://bit.ly/2qAwCr7 je prázdny - nula inzerátov. To mesto nemá par desiatok až stoviek eur na inzeráty, ale na audit mestského úradu sa 50.000 eur našlo?

11. november 2019

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
02. február 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Podnet neriešený už takmer 3 mesiace v rozpore so smernicou primátora mesta č. 08/2016 Vybavovanie podnetov a požiadaviek v podmienkach mesta Prešov. Pozícia na vedúceho OHAM sa neobsadila stále... aktuálne na hanbu tretí pokus: https://www.oznamypresov.sk/oznam/1980/vyhlasenie-vyberoveho-konania avšak doteraz úrad nedal inzerát na seriózne pracovné portály ako napr. profesia.sk. Prečo? Mesto Prešov na profesii http://bit.ly/2qAwCr7 -> Ľutujeme, ale nenašli sme ponuky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania