Na Tablách-MHD-poškodené vozidlo

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Neriešený

Dlhšiu dobu pozorujem výrazne znečistené interiéry vozidiel MHD (autobusy, trolejbusy) v Prešove. Sedadlá vo viacerých prostriedkoch sú zašpinené (vid ilustračné foto z vozidla 385), puch, popísané steny, zašlá špina. Evidentne je zanedbané pravidelné čistenie. V dnešnej dobe preferencie MHD mám pocit, že DPMP a mesto Prešov ide presne opačným smerom. Ako platiaci cestujúci žiadam o pravidelné a kvalitné čistenie vozidiel MHD.

12. apríl 2020

Martin Eštočák

Kontaktujte ma prosím na FB alebo mailom na [email protected] Vopred vďaka za akúkoľvek spätnú väzbu. S pozdravom Eštočák Martin Poslanec MsZ mesta Prešov
28. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
28. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Dopravný podnik mesta Prešov, a. s.
28. apríl 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

A samospráva aj podnet odstúpila alebo len uviedla, že zodp. je dopravný podnik? Táto povinnosť odstupovať podnety je určená v smernici primátora mesta. Lebo dopravný podnik a ani iné mestské firmy nemajú profil na odkazprestarostu.sk aby sme podnety dávali im. Na odkazprestarostu.sj je iba mesto Prešov a to nech si nájde systém, ako postupovať s týmito podnetmi. Systém zjavne neexistuje. Píšem preto, lebo podnetov pre dopravný podnik je tu viacero, ale dovolím si tvrdiť, že ani jeden nie je riešený, teda podnety pre mestské firmy idú do stratena, nikto sa nimi nezaoberá!
28. apríl 2020

Prešov Odkazprestarostu.sk

snazim sa tieto podnety preposielat ja - avsak ako tvrdite nemaju zmluvu s OPS - takze ich kludne mozu povazovat za spam
28. apríl 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Super, to chválim, robíte však prácu, ktorú majú povinnosť robiť úradníci. Pripájam screen zo smernice. Pán poslanec Eštočák nechcete prosím sa tomu venovať, aby mesto zaviedlo systém, že podnet sa doatane k mestskej firme, ale aj jeho riešenie naspäť na odkazprestarostu.sk? Lebo v súčasnom stave sú tieto podnety od občanovúplne zbytočné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania