Schátrané oplotenie v areáli ABC centra voľného času

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Richard Drutarovský 26. apríla 2014

Oplotenie ABC - Centrum voľného času na Októbrovej ulici je schátrané, kovové oplotenie už sotva drží v rozpadnutej podmurovke.

Prosím o opravu oplotenia (aj napravo od priečelia budovy).

Keďže viem, že sa uvažuje o zriadení vstup pre motorové vozidlá z južnej strany objektu (aj kvôli požiarnej ochrane a údržbe objektu), takže sa zrejme pôvodné oplotenie bude búrať, predpokladám, verím, že to vyrieši kompletne aj súčasný problém s oplotením.

29. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk

S pozdravom

v z. Mgr. Adriána Vašková

Mgr. Lenka Husovská
Interná audítorka
MsÚ v Prešove
12. máj 2014

Odpoveď samosprávy

na základe Vášho podnetu, zverejneného na stránke www.odkazprestarostu.sk/9053, k problému schátraného oplotenia v areáli ABC Centra voľného času, Októbrová 30, Prešov, uvádzame nasledovné:


Predmetná záležitosť je súčasťou výberu staveniska stavby: ABC CVČ Októbrová 30, konaného dňa 3.4.2014, iniciované oddelením investičnej výstavby, sekcie strategického rozvoja MsÚ v Prešove. V súčasnom období prebieha proces pre vymedzenie predmetu zákazky v rámci výberu zhotoviteľa projekčných prác. Po spracovaní projektovej dokumentácie a hlavne jej odhadovanej rozpočtovej časti, bude komisionálne určená vecnosť prác pre výber zhotoviteľa stavebných prác.

Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana mesta Prešov.

JUDr. Pavel Hagyari

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania