Priemyselná-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Ján Haluška 25. mája 2020

Na tejto neoznačenej ulici (Jazdecká) bola vykonaná zmena v doprave. Slepá ulica je ukončená s takým „obratiskom“. Vieme, že ulica v tomto mieste nemala chodník. Chodilo sa tu a stále sa chodí po ceste + jazdia bicykle, športuje sa tu tiež. Fotky sú novšie aj staršie. Nedá sa tu ľahko prejsť pešo, s kočiarom ani s bicyklom. Vytvorili sa tu „ľudové“ cestičky. Nerovnosti, obrubník a blato. Čo sa dá legálne a rozumne urobiť s napojením na nový dlaždený chodník na Levočskej?

25. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
19. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Zaslepenie Jazdeckej ulice bolo zrealizované v rámci stavby rekonštrukcie križovatky Levočská – Obrancov mieru – Vlada Clementisa a mosta cez rieku Torysa. Investorom stavby bola Slovenská správa ciest a stavba bola financovaná prostredníctvom európskych zdrojov a z tohto dôvodu nie je možné v období 5 rokov od kolaudácie stavby robiť žiadne zmeny oproti schválenej projektovej dokumentácií.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ
28. marec 2022

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Ja nerozumiem ako urad pracuje s OPS (akoby bol slusne povedane, nic v zlom, "nevidomý"), lebo bezne od veci su odpovede a zjavne k inym podnetom. Dnesna opoved uradu je k tomuto podnetu https://www.odkazprestarostu.sk/presov/podnety/53539/pneumatiky-cierna-skladka
31. marec 2022

Prešov Odkazprestarostu.sk

Dakujeme za upozornenie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania