Prostĕjovská-fontánka-nefunkčná

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený

Polofunkcne az skor nefunkcne fontanky pri NS Centrum. Z troch blokov strieka ledabolo jeden. Prosim o kontrolu a nepreplacat faktury firme v plnej vyske. Ten isty problem bol v 2019 ked vacsinu sezony fontana v parciku nam. mladeze naisla... ale faktury mesacne mesto plati. Ziadam kontrolu fontan a kratenie faktur! MsP nech pribezne sleduje a zapiauje stav ked su v terene. Hovori sa o setreni a tu rocne za polododane sluzby sa plati 100%.

23. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
24. jún 2020

skat

neviem dovod aktualnej zavady,ale videl som ich cistit to asi pred tyzdnom....po ich odchode to islo
24. jún 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Ano, to je presne tak aj s fontanou parcik namestia mladeze, ludia led sa stazuju pridu upravit a ide max. 2 dni, ked ludi zunuje sa stazovat neide tyzdne aj mesiace... si pozrite faktury a zmluvy na webe mesta... tusim 400 tis. eur berie firma za to plus prevadzku zopar mestskych hodin plus vlajky ci co. Prave idem nahlasit nefunkcnu fontanku na nam. mladeze... uz 3. den je sucha.
24. jún 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Ziadam riesit spolocne s podnetom Námestie mládeže-fontánka-nefunkčná https://www.odkazprestarostu.sk/presov/podnety/93825/namestie-mladeze-fontanka-nefunkcna a vyvodit voci firme aj zodpovednost, fontany nefunguju, ale faktury sa platia
12. august 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Prosím admina preposlať. Na foto ešte ako tak v júni išla jediná tryska, potom už vôbec - bol som tam nedávno a neišlo už nič. Túto sezónu zrejme komplet nefunguje. Bude mesto krátiť správcovskej firme faktúry? Žiadam od úradníkov konečne odpoveď áno/nie. Ďakujem.
12. august 2020

Odpoveď samosprávy

Prevádzka mestských fontán je zabezpečovaná zo strany dodávateľskej spoločnosti v súlade so zmluvou a jej dodatkom. Pri kontrole prevádzky fontán v 26. týždni roku 2020 fontána pri NS Centrum bola v prevádzke a voda striekala zo všetkých troch zostáv striekacích zariadení. Problémom tejto fontány je však aj v tomto období opadávajúce lístie z okolitých stromov zasadených v blízkosti fontány a následné upchávanie jednotlivých dýz fontány, čo dodávateľ služby musí opakovane riešiť odstraňovaním porúch.
Ďakujeme Vám za doručenie podnetu a všímavosť.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania