Labutia-znečisťovanie-ovzdušia

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Uzavretý
meno
Martin 23. júla 2020

uzivatelia zahrad v zahradkarskej osade (oblasti) Salgovik neustale porusuju zakon a vypaluju pokosenu travu. tymto sposobuju znecistovanie ovzdusia a obtazuju ostatnych uzivatelov zahrad (taktiez obyvatelov prilahlych ulic - labutia, lastovicia ... ) stiplavym dymom a zapachom.

24. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
26. august 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci mestskej polície vykonali v uvedenej veci v čase od 27.07.2020 do 24.08.2020 na ulici Labutej a Lastovičej celkom 7 kontrol, kde nebolo zistené vypaľovanie suchej trávy. Kontroly celej miestnej časti Šalgovík vykonávajú príslušníci mestskej polície každý deň, avšak ani pri týchto kontrolách nebolo zistené znečistenie ovzdušia dymom.
Príslušníci mestskej polície budú vykonávať aj naďalej kontroly záhradkárskej oblasti Šalgovík a protiprávne konania akým je aj vypaľovanie suchej trávy budú riešiť v zmysle platných právnych predpisov. V prípade, že budete svedkom protiprávneho konania je potrebné takúto vec ihneď oznámiť na bezplatné telefónne číslo mestskej polície 159.

Mestská polícia v Prešove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania