Bajkalská-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Marko 21. augusta 2020

Dobrý deň,
chcem podať podnet na dobudovanie chodníka popri Toryse od ulice Mukačevská po Bajkalskú na východnej strane rieky.
Je tam iba vyšliapaná cestička v tráve, ktorá by mohla rozšíriť vychádzkovú trasu pre peších popri Toryse, navyše obyvatelia zo Sabinovskej, Ružovej, Kvetnej, Jesenského, Bezručovej, Mičurinovej by mohli na Bajkalskú a sidlisko III (kde sú ZŠ) prechádzať mimo dopravného ruchu na Sabinovskej (šli by cez železnicu na Jesenského a popri Toryse až k mostu Bajkalská).
Vopred vďaka za vyjadrenie.

21. august 2020

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
26. august 2020

Odpoveď samosprávy

Požiadavku na dobudovanie uvedeného chodníka sme zaradili do našej evidencie investičných požiadaviek. Všetkými zaevidovanými požiadavkami sa budeme opakovane zaoberať v spolupráci s mestským zastupiteľstvom pri príprave návrhu plánu investičnej výstavby na nasledujúce obdobie. V prípade, že Mestské zastupiteľstvo mesta Prešov schváli na túto stavbu finančné prostriedky, Odbor územného rozvoja architektúry a výstavby, MsÚ v Prešove zabezpečí projektovú prípravu a realizáciu stavebných prác.
Ďakujeme Vám za Váš podnet, vážime si Vašu snahu o zlepšenie prostredia v našom meste.

Odbor územného rozvoja, architektúry a výstavby MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania