Štefánikova-potrebná oprava dopravného značenia

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
peťa 25. augusta 2020

Na Štefánikovej ul. pri Fórume bola osadená smerová dopravná značka a to v smere od Grešovej ul. a smer doprava je podľa dostupných máp ulicou Okružnou a nie Hviezdoslavovou ako je uvedené na značke. Je nutná náprava !

26. august 2020

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
27. august 2020

Jozef

Bytovky nachádzajúce sa pod FORUM-om sa nachádzajú na Hviezdoslavovej ulici, Okružná začína až v bode, kde sa táto ulica stretáva s Ulicou biskupa Gojdiča.
27. august 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Doprava par metrov je Hviezdoslavova, ale skor by tam 99% ludi cakalo oznacenie nalsedujucej ulice kde sa dostanu a to Okruznej, takto ako teraz to nema logiku a vodicom nepomoze. Malo by byt zmenene.
27. august 2020

Ján Haluška

Značenie je správne. Možno neúplné. Autor nemôže brať informáciu ktorú má za smerodajnú. Kruhový - vajcovitý objazd je približne v strede Hviezdoslavovej. Michal dobre píše a značka by sa mohla doplníť o info, kde je Okružná ulica. Hviezdoslavova - Okružná. Miestni vedia, iní môžu byť v pochybnosti.
28. august 2020

peťa

Kvôli lepšej orientácii pre cudzích, ale aj mnohých prešovčanov , by minimálne mala na tabuľu pribudnúť aj Okružná ul. Ulice v normálnom svete delí križovatka a v tomto prípade cca 80 m tvorí jedná ul. a zbytok cez 1 km až po Levočskú ul. Okružná. Logika je logika !
02. september 2020

Odpoveď samosprávy

Úsek komunikácie medzi okružnou križovatkou ulíc Štefánikova a Hviezdoslavova po zastávku MHD „Okružná“ je pomenovaný ako Hviezdoslavova ulica, blízky bytový dom má adresné body Hviezdoslavova č. 2, 4 a 6.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ
02. september 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

No tu vidíme odpoveď úradníkov, k logike ani k navrhovanému riešeniu diskutujúcich sa nevyjadrili iba uviedli to, čo vieme, že ten pár metrový úsek je Hviezdoslavova. Mohli sa aspoň zistiť aké sú možnosti mať na značke dve ulice Hviezloslavova a pod/nad to dať ešte jednu Okružná - miesta je dosť.
02. september 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Tabule aj tak budú prerábať. Je tam starý názov Forum namiesto Novum. Takže jedinečná možnosť vybaviť doplnenie Okružnej ulice, ale keď to nezoberie pod palec nejaký aktivny občan, tak úradnik určite nie.
03. september 2020

Matej

Tabule už sú prerobené na Novum.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania