Ulica M. Gorkého-strom-suchý

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Daniela 22. septembra 2020

Ešte v júli som nahlásila TSMPD tento problém. Hoci na ul. Gorkého sa už dlhšiu dobu opilujú a vypilujú stromy, zatiaľ na úseku medzi domami ul. Gorkého a Clementisa sa nič neudialo. Preto som zvolila tento spôsob. Na tejto ploche je viac stromov, ktoré potrebujú upraviť koruny stromov, suché a polámané konáre
odstrániť. S pilčíkmi by mal prísť zodpovedný pracovník, ktorý rozumie stromom a odborne posúdi, ako postupovať a čo odstrániť. Okolo suchého stromu vyrastá biely agát, ktorý sa šíri na viacerých miestach trávnatej plochy. Na tejto ploche sa nachádza aj detské ihrisko.

23. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Jeho riešenie zabezpečí TSMPD.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
24. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
požiadavka bude preverená aj s referentkou pre životné prostredie MsÚ a následne sa stanoví ďalší postup. V priebehu 40 – 41. kalendárneho týždňa sa jej budú venovať zamestnanci spoločnosti TSMPD s.r.o., v prípade priaznivých klimatických podmienok a na základe odporúčania referentky.

Mgr. Silvia Bakytová
Samostatný odborný referent oddelenia vnútornej správy
28. október 2020

Daniela

Dobrý deň, dnes je 44.týždeň v roku 2020, prosím Vás, môžete mi povedať v ktorom roku sa to odstráni? Prievidza nie je len sídlisko Píly, Zapotôčky a Dlhá ulica. Sídlisko Kopanice sú súčasťou Prievidze aj tu žijú ľudia-občania, daňoví poplatníci.
26. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet bol vyriešený v januári 2021 zamestnancami spoločnosti TSMPD s.r.o.

Mgr. Katarína Pavličková
TSMPD
03. marec 2021

Daniela

Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania