Ulica A. Bednára-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Tomáš 08. decembra 2020

Dobry deň. Rad by som Vas chcel poprosit o prehodnotenie situacie na ul.Bednára nakolko je ulica zjednosmernena a vodici nerespektuju dopravne znacenie zakaz vjazdu vsetkych motorovych vozidiel . Po upozorneni su arogantni a tvrdia ze dopravne znacenie nevideli . Ta znacka je na dobrom mieste osadena takze sa neda prehliadnut. Je to nebezpecne kvoli malym detom kedze auta stoja pri obrubnikoch a je mozne vbehnutie pod auto. Mestska policia sice problem riesi pokutovanim a tiez tu nemozu stat cely den . Čo tak dat kamerovy system a pokuty zasielat postou . Alebo vyriesit situaciu inak . Dakujem za odpoved hadam sa problem vyriesi

09. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Odpoveď zabezpečí referát dopravy.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
10. december 2020

Albert Chuťka

Touto cestou sa chcem poďakovať zodpovedným za vyriešenie podnetu s dopravnými značkami smer jazdy v stredovom páse na Ľ.Ondrejova,ktoré bránili výhľadu a boli vymenené za menšie spolu s osadením zrkadla pri vychádzaní z ulice Fándlyho!
10. december 2020

Albert Chuťka

Keď už hovorím o ul,Fándlyho, bolo by dobré po odstránení bývalého holičstva vytvoriť parkovacie miesta, ktorých je málo v uvedenej lokalite ako aj na celom sídlisku! Ďakujem vopred!
11. december 2020

Tomáš

Albert Chuťka reagujete pri zlom odkaze . Toto je podnet na ul.Bednára nie na ul. Fandlyho a Ondrejova
11. december 2020

Dušan

Ja len chcem podotknúť, že keď to bola obojsmerka, tak sa tade jazdilo normálne 40-50 km/hod, ale teraz, ten čo ide do zákazu tak aby čo najrýchlejšie prešiel tak pridá na 60-70 km/hod.
11. december 2020

Tomáš

Dušan maš velku pravdu preto by sa to malo riešiť
18. december 2020

Tomáš

Rád by som sa chcel dozvedieť ako sa vo veci koná, kedže nadaľej sa zakazy porušuju. A už aj zakaz od ul. Šoltésovej k A.Bednára
07. január 2021

Sepi

Dušan,na tú 60-ku a 70-ku ste došli ako?Máte snáď doma radar?
07. január 2021

Sepi

Tomáš a ako si predstavujete riešenie toho,že niekto chodí do jednosmerky?
08. január 2021

Dušan

"Sepi" radar nemám a ospravedlňujem sa za nepresný odhad. Vy možno máte o presnej rýchlosti prejazdu po tejto ceste vedomosť z tachometra. Ak som niekoho urazil tou rýchlosťou, tak sa ešte raz ospravedlňujem.
08. január 2021

Tomáš

Sepi predstavujem si to tak ze policia namontuje kamery na bytovy činžiak a každe porušenie zakazu bude zasielana blokova pokuta . Druha varianta je zrušenie pozdlžneho parkovania vozidiel a tym padom ju z obojsmerniť. Ak je to podla vas blbost beriem . Su to len alternativy vyriesenia daneho problemu .
08. január 2021

Tomáš

A teda sa pytam Admina resp.Mesta Prievidza ako to zatiaľ riešia
08. január 2021

Albert Chuťka

Doporučujem to dať do pozornosti dopravnému inžinierovi na polícii, ten má riešiť podobné situácie. Nevystavujte sa nesprávnym rozhodnutím pre prípad havárie nepríjemnostiam. Ja tie ulice nepoznám.
09. január 2021

Sepi

Dušan, nikoho ste neurazil,to som napísal len tak.Ťažko je len tak od oka odhadnúť rýchlosť auta.Niekedy sa aj 50-ka zdá ako oveľa väčšia.
09. január 2021

Sepi

Tomáš, kamery neumiestňuje polícia, ale mesto a na to aby mohla byť niekomu zaslaná pokuta na základe kamerového záznamu musí byť vyhlásená objektívna zodpovednosť.A čo sa týka zrušenia pozdĺžneho parkovania, to tiež nie je moc dobrý nápad.Kde potom budú parkovať všetky tie autá?Parkovacích miest je žalostne málo.
09. január 2021

Sepi

Skôr by bolo dobré zatlačiť na poslancov,aby riešili problematiku parkovania ako takého,spôsobom rezidentského parkovania podobne ako v Petržalke.
13. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedenú dopravnú situáciu preveríme na mieste z hľadiska bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky spolu s Okresným dopravným inšpektorátom v Prievidzi a správcom miestnych komunikácií TSMPD s.r.o.

Ing. Ján Dolhý
Referent pre dopravu
26. január 2021

Tomáš

Mila Samosprava . Chcel by som informaciu ohladom riesitelnosti tohto podnetu nakolko je nadalej porusovany zakaz vjazdu čo raz častejšie . A nielen vodičmi s okresu PD ale i s iních krajov . Ďakujem
27. január 2021

Sepi

Tomáš, prosím Vás, aké riešenie stále očakávate?Kto chce ísť do zákazu, tak pôjde.Čo s tým asi tak mesto môže robiť?
27. január 2021

Tomáš

Urobiť? Zhodnotit situaciu ulice a opäť ju zobojsmerniť. Lebo toto nema vyznam tu mat jednosmerku .
28. január 2021

Sepi

Len nedávno ju zjednosmernili kvôli tomu,aby mohli autá parkovať pozdĺžne bez toho,aby porušovali dopravné predpisy.Zobojsmernením zase len vyženieš parkujúce autá.Len do toho nerýp,nechaj to na policajtov,oni už vodičov naučia ako majú jazdiť.
03. február 2021

Xxx

Treba zjednosmerniť aj ulicu Mišúta a dať len 30km/h všade kde je jednosmerka....a pokutovať, pokutovať, pokutovať...jedného dňa sa naučia 😘

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania