Ulica A. Rudnaya-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
frantisek 30. decembra 2020

dobry den. na ulici Rudnaya 20 vo vnutrobloku neustale blokuju parkujuce auta prijazdovu cestu (tu cast na obrazku pred domom) k domu. snazili sme sa to riesit dohovorom so susedmi niekolkokrat, ale neuspesne.
ide o vcelku zavazny problem, nakolko je to JEDINA prijazdova cesta k domu a v pripade napr poziaru alebo potreby sanitky nieje mozne prist priamo pred vchod. kazdy den tu dlhodobo parkuju 2 aj tri auta. tiez blokuju moznost si vylozit nadrozmerny naklad. kratkodobe zastavenie na nalozenie vylozenie veci by problem nebol, no tie auta tu stoja stale. neraz sa sem uz pokusala dostat sanitka.
prosim o riesenie situacia zakazom statia, pripadne inym znacenim.
zaroven by mozno bolo dobre rozsirit existujuce parkovacie miesta na mieste.

dakujem.

04. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Odpoveď zabezpečí referát dopravy.

V prípade porušenia dopravných predpisov je potrebné túto skutočnosť oznámiť v reálnom čase na tel. č. 159, kedy vyslaná hliadka mestskej polície oznam na mieste preverí a zabezpečí jeho riešenie.
Kto? Referát dopravy
Kedy? január 2021

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
13. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
riešenie uvedenej dopravnej situácie prerokujeme na najbližšom miestom šetrení so zástupcami Okresného dopravného inšpektorátu v Prievidzi a so správcom miestnych komunikácií TSMPD.

Ing. Ján Dolhý
Referent pre dopravu
01. február 2021

frantisek

K porusovaniu dopravnych predpisov nedochadza, citajte s porozumenim. Dakujem za prerokovanie na zhromazdeni. Cakam na vysledok.
21. február 2021

frantisek

Ulica A. Rudnaya-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje

nejaky kurier tu pocas najvacsieho mokra rozbrizdal cely travnik pred vchodom. aj toto je nasledok nevhodnehi parkovania pred domom na rudnaya 20, kt som nahlasil a este stale nebol vyrieseny. parkujuce auta blokuju pristup s autom, sanitkou, poziarnym autom..... ku vchodu.. jednoducho sa pred vchod nedostanete. prosim o napravu a vyriesenie aj mojho predchadzajuceho podnetu. dakujem.
11. marec 2021

frantisek

nejake novinky? od vasej odpovede uplynuli takmer dva mesiace
17. máj 2021

frantisek

dobry den, takto to bolo pred nedavnom, ale i vcera. pristup ku vchodu zablokovany. poziarne auto / sanitka nema sancu prist pri vchod. nehovoriac o tom, keby si niekto chce vylozit tazku vec z auta. situacia sa neda riesit s msp nakolko ziadne znacenie tuto situaciu neobmedzuje. ZNOVA prosim o riesenie problemu.
18. máj 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

podnet opätovne preposielame samospráve.

S pozdravom

Admin OPS
[email protected]
06. jún 2022

frantisek

neriesene
12. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

referát dopravy po prehodnotení situácie a príprave potrebnej dokumentácie vydal určenie na osadenie trvalého dopravného značenia, tak aby bolo zamedzené parkovaniu vozidiel na komunikácií.

Značenie bude osadené v najbližšej dobe správcom komunikácie.

S pozdravom

Referát dopravy
12. december 2022

frantisek

wow, dakujeme!
04. február 2023

frantisek

podnet stale nieje vyrieseny. znacenie stale nebolo osadene. aktualne to tu vyzera hrozne. prosim, osadte znacenie. tiez by potom bolo super spravit aspon zo dve parkovacie miesta mimo cesty. dakujem.
14. február 2023

David

Vyriešene po slovensky bravooo. Osadená značka a autá nech parkujú inde, problém s parkovaním sa najlepšie rieši osadením zákazových značiek, ha ha ha ...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania