Ulica J. Palárika-cyklotrasa-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Jozef Jakube 23. januára 2021

Včera som si bol zabehnúť po cyklotrase. Niekde to môžem podľa označenia, inde nie. Bežal som tam, kde môžem. Trasa bola klzká, všetko sa roztápalo. Beh pomalý podľa podmienok. Tak bol čas spozorovať špaky cigariet po trase, ktoré sa vynárali spod roztopeného snehu. Na úseku dvoch kilometrov som ich napočítal 38 /tridsaťosem/. Ďalej tri odhodené krabičky od cigariet a dva zapaľovače.Trikrát psie exkrementy, priamo v strede. Raz som obiehal fajčiara kráčajúceho v strede cyklotrasy. Nízky tlak vzduchu vytváral ideálne podmienky na oblak dymu okolo neho. Na otázku prečo fajčí na športovisku, a ako ho mám obehnúť, nechcite vedieť čo mi povedal. Toto nie je sťažnosť. Na koho? Všetko sa nedá vyznačiť značkami, sebeckosť je ohromná, keď chýba rozum je zle.

26. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Aktivační pracovníci pravidelne čistia okolie cyklotrasy. Momentálne je aktivačná činnosť z dôvodu pandemickej situácie pozastavená, akonáhle budú uvoľnené opatrenia, lokalita bude vyčistená.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
26. január 2021

Juraj

Akurát idem okolo cyklotrasy a 90% ľudí vrátane mamičiek s kočíkmi a malými deťmii ide pešo po nej a ani sa cyklistom neuhnu Hlavne že o pol metra majú chodník pre nich. Aký zmysel malo budovať tu cyklotrasu keď ju nemôžu používať na svoj účel. Prečo sa to nekontroluje a nevyznačí sa pre koho je to určené?
20. február 2021

Karol Remenik

Chlape Juraj. Ľudia a mamičky s kočíkom sa musia vyhýbať cyklistom aj na normálnom vhodníku. Tak nie je si čo vytýkať.
07. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v dňoch 6. - 7.4.2021 aktivační pracovníci vyčistili od odpadkov okolie cyklotrasy a jej stanoviská.

Martina Gombarčíková
Hlavný koordinátor aktivačnej činnosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania