Nekonečné štekanie psa v obytnom dome

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Nepodstatne 15. júla 2014

V obytnom dome na Duklianskej ulici je velmi casto v prazdnom byte zavrety pes, ktory neustale steka. Vydrzi to robit aj 12 hodin pokial sa rodina, ktorej patri nevrati domov. Najme v letnych dnoch a vikendoch, ked odchadzaju prec je pobyt v obytnom dome doslava katastrofou pre usi. Navrat "vzornych" majitelov je vacsinou este tesne pred 22. hodinou.
Chcem sa spytat ci je mozne nejakym sposob takyto problem riesit oficialnou cestou. Dakujem

16. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Uvedený podnet sa pokúsime vyriešiť prostredníctvom Mestskej polície. V prípade, ak sa podnet ukáže ako opodstatnený, spojíme sa aj s mimovládnymi organizáciami. Prosím o špecifikáciu adresy,- presné číslo domu. O výsledku vás budeme informovať.


Michal Ďureje
hovorca mesta
16. júl 2014

...

To iste aj na Kutovskej 9.Ako maju balkony.Od poobedia nejakej 16 do 21,22.
18. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Hliadka podľa fotografie priloženej ku sťažnosti zistila, že sa pravdepodobne jedná o byt č. 1 vo vchode č.9 ul. Svätopluková. Na mieste hliadka niekoľko minút monitorovala situáciu, avšak žiadne brechanie psa nezistila. Následne na to zazvonila na domový zvonček uvedeného bytu, kde sa skontaktovala s p. František C., ktorý hliadke uviedol že oni psa majú ale málokedy býva sám, a dlho štekať nezvykne. Napokon aj psa hliadke ukázal, pes bol v dobrej kondícii a nevyzeral byť vystresovaný. Ďalej pán uviedol že nemá poznatky o tom žeby v ich dome, alebo v okolí nejaký pes štekal.

Milan Gatial

zástupca náčelníka mestskej polície

pre výkon, hliadkovú činnosť a priestupkový

referát

Mestská polícia
24. júl 2014

Rovnake

Kazdopadne, doslo k vyraznej zmene v "situacii" na Svatoplukovej a mozem len podakovat, nech si pan C. tvrdi co chce. Dakujem som rada ze stacilo tak malo.
09. september 2014

aaa

na Kutovskej 9 sa pes hadze o dvere a steka aj celu noc,vchod je cely pospineny,hlavne rohy od neho

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania