Odpad pri rieke

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
marek 15. júla 2014

Pri rieke Nitre je znovu skládka odpadu.

15. júl 2014

Roman

Zober to do tašky a zanes do kontajnera. Ja by som to tak urobil... :-)
15. júl 2014

vlado

To fakt treba zburcovat pol mesta, písať na rozne stranky a stazovat sa namiesto toho aby ste to zdvihli a pomohli ocistit toto mesto? To treba fotit kazdu kopku odpadu? Odpadli by vam ruky?
15. júl 2014

Peter

pán Roman a pán Vlado môžte sa spojiť a na sobotu spolu naplánovať brigádu a bude tento podnet vyriešení :-)
15. júl 2014

Roman Vida

Ten, kto to odfotil to mohol davno urobit a bolo by po parade. Pokoj vam prajem vsetkym. :-)
16. júl 2014

GGG

Všetci vieme kto to foti a piše ,jemu a dalšim nejde o poriadok v meste ,ale aby nadaval na toto vedenie mesta ktore za necele 4 roky spravilo pre mesto viac ako za 20 rokov dozadu.Stale sa sa v meste niečo robi,opravuje atd.Alebo konečne vianočna vyzdoba vyzera na urovni,.Sprav.sa oddychova zona s jazierkom a vela dalšich veci.Firma T+T odvaza odpad mimo mesto a to je super a odvaza smeti pravdelne.Nie ako to bolo volakedy hlavne v lete plne kontajnery ,smeti ludia ukladali okolo smetiakov a v lete bol strašny smrad,teraz to tak nie je.Peter bud trošku vdačny a objektivny
16. júl 2014

Odpoveď samosprávy


Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Na uvedený podnet zodpovie, ako aj prípadné riešenie podnetu zabezpečí referent životného prostredia z odboru výstavby MsÚ. Zároveň prosíme verejnosť, aby neznečisťovala verejné priestranstvá. Takéto odpadky sú klasifikované ako čierne skládky a ich odstraňovanie je finančne veľmi náročné.


Michal Ďureje
hovorca mesta
17. júl 2014

Dr. X

Paranoja je závažné psychické ochorenie a malo by sa liečiť ústavnou liečbou. Ale aj následné neužívanie liekov môže liečbu negatívne ovplyvniť.
17. júl 2014

ggg

D.R.x:Tema je ODPAD PRI RIEKE? a ten odpad podla obsahu vyzera ,ze ho tam nechal bezdomovec .A čoho si doktor prirodnich vied RNDr alebo JUDr.-D.r.tkz.maly doktorat.MUDr-doktor mediciny-medicinae universae doctor.Ja mam Paranoju neblazni ,vieš čo je Paranoja?tvoja špecial.je Psychiatria to je pekne ,ze pomahaš ludom .Paranoja je tažky druh psychozy,ktory sa prejavuje chorobnymi predstavami s ohrozenia života a stihomamom,nechapem prečo mne si určil-la taku strašnu diagnozu a to na dialku bez vyšetrenia.No sranda na bok pan Marek upozornil na neporiadok pri rieke a neboj sa D.r.x ten neporiadok tam uz určite nie je.A prajem pekny den D.r.x
17. júl 2014

Dr. X

Jediným Marekovým zámerom určite bolo zverejnením podnetu znevážiť prácu súčasného vedenia mesta. A zvolil takúto mimoriadne zákernú a nechutnú formu. Veď tento portál má predsa za cieľ dehonestovať prácu samosprávy, teda aspoň si to poniektorí diskutujúci evidentne myslia.
22. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Skládka bola odstránená.

Monika Majdanová
referentka životného prostredia MsÚ
29. júl 2014

marek

Odpad je tam ešte stále.
15. august 2014

Odpoveď samosprávy

Už z fotodokumentácie je vidno, že sa jedná o dve rozdielne skládky odpadu s iným zložením odpadu a s iným miestom uloženia. Skládka umiestnená pri rieke Nitra (foto z 14.7.2014) bola odstránená tak, ako bolo uvedené vo vyjadrení. Nová skládka umiestnená pri rieke Nitra (foto z 29.7.204) bola 14.08.2014 odstránená spoločnosťou T+T, a.s..

Andrea Nikmonová
vedúca oddelenia výstavby a
životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania