Ulica M.R. Štefánika - neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
František Šiller 09. februára 2021

Na ulici M. R. Štefánika, vedľa zadnej časti ART pointu, bol pred rokom novinový stánok. Tento už majiteľ odpratal, ale betóny, na ktorých stál a prívodný elektrický kábel ostali v tráve. Majiteľovi, tak isto aj kompetentným to je jedno. Preto opäť poukazujem na nedostatky a na našom sídlisku a žiadam o odstránenie tohto bordelu.
Ďakujem.

11. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Odpoveď zabezpečí oddelenie stavebného poriadku.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
15. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nájomná zmluva so spol. TANO s.r.o. bola ukončená k 30.06.2020 a všetky záväzky boli vysporiadané. Nájomca mal pozemok uviesť do pôvodného stavu. Telefonicky uviedol, že spoločnosť, ktorá stánok odstraňovala, neodstránila aj betónové platne, o čom nevedel. Prisľúbil, že v najbližších dňoch všetky nedostatky odstráni.

Právna kancelária
15. február 2021

František Šiller

Mňa by zaujímalo, či kompetentná osoba za mesto nemá v náplni práce aj kontrolu dodržiavania vysporiadania záväzkov voči mestu. Lebo ak nie, je to chyba!
15. február 2021

František Šiller

A pozor! Nejde len o betónové platne! Ale aj o prívod elektrickej energie, ktorý trčí zo zeme! Na fotke pri pravom hornom betóne. Lebo ako už poznáme našich, betón zmizne a kábel ostane, lebo veď nepovedali...
16. február 2021

Odpoveď samosprávy

Momentálne na mieste prebieha úprava pozemku. Keď rozmrzne zem, zeminu dosypú.

Podľa informácie konateľa bol odstránený aj el. kábel. Kompetentnou osobou na skontrolovanie pozemku po ukončení nájomnej zmluvy je referent právnej kancelárie, ktorý zmluvu ukončoval.

Právna kancelária
29. apríl 2021

František Šiller

Myslím, že zem už rozmrzla dostatočne ale bagrovisko ostalo stále bagroviskom! Opäť sa na dokončenie veci niekto vykašľal...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania