Rozkopávka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 21. júla 2014

Pred niekoľkými dňami sa na ploche výbehu pre psov objavila čerstvo rozrytá zem pripomínajúca nájazd hladných divých svíň. Lenže ide o rozkopávku, ktorej pôvodcom je pravdepodobne Stredoslovenská vodárenská prevádzková spoločnosť, a.s.

Bude pôvodca rozkopávky vyzvaný, aby bezodkladne plochu uviedol do pôvodného stavu ? (vzhľadom na štýl práce je veľmi pravdepodobné, že STVPS terajší stav považuje za stav ako pred rozkopávkou).

23. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu. Stanovisko ako aj prípadné riešenie podnetu zabezpečí odbor výstavby MsÚ.

Michal Ďureje
hovorca mesta
01. august 2014

Odpoveď samosprávy

Rozkopávky boli preverené v teréne. Ide o rozkopávky, ktoré realizovala spoločnosť StVPS na sídlisku Kopanice (Ul. Vl. Clementisa a K. Novackého) a šlo o opravy porúch inžinierskych sietí. Pôvodcu rozkopávky sme znovu vyzvali na úpravu terénu do zodpovedajúceho stavu vo vhodných podmienkach počasia. Vzhľadom na pretrvávajúci stav sme spoločnosti zaslali písomnú výzvu na uskutočnenie nápravy.

Beata Drozdová
Referentka životného prostredia MsÚ
01. január 2015

Anonymný užívateľ

Ani po zaslaní výzvy spoločnosť StVPS, a.s žiadnu úpravu terénu nespravila, čo samozrejme nikoho neprekvapuje. Podnet neriešený.
06. júl 2015

Odpoveď samosprávy

V lokalite následne prebiehala rozkopávka zelene v rámci rekonštrukcie verejného osvetlenia, preto sa posunul termín úprav spoločnosťou StVPS, a. s., to však neznamená, že podnet zostal neriešený. Plocha bola upravená do zodpovedajúceho stavu.
Foto v prílohe, časť plochy (rozkopávka StVPS) pod tabuľou výbehu upravená.


Andrea Nikmonová
vedúca oddelenia výstavby a
životného prostredia
Mestský úrad

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania