Ulica energetikov-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Jozef 04. marca 2021

Odparkované autá zákazníkov Daddys cafe prekážajú v premávke .Dochádza k nebezpečným dopravným situáciám poprosím o nápravu.Ďakujem

05. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Situáciu preverí mestská polícia.
Kto? Mestská polícia
Kedy? marec 2021

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
08. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v súčasnej dobe referát dopravy obstaráva dopravný projekt na zjednosmernenie ulíc Energetikov a M. Gorkého, súčasťou ktorého bude aj organizácia parkovania na týchto uliciach. V prípade dostatočných finančných prostriedkov v rozpočtovej kapitole na dopravné značenie dôjde následne aj k realizácii tohto zámeru.

Ing. Roman Veselý
referent pre dopravu
18. marec 2021

Ivan

ci sa to nekomu pavi alebo nie zjednosmernenie a zregulovanie parkovania prinesie ziadany efekt, na škarvana tiez nebola vzdy jednosmerka a vsetci to ofrflali ale ludia sa naucili a je to naozaj prehladnejsie
10. apríl 2021

Sonic

Keby neboli zbytocne osadene znacenia na miestach kde to nie je treba(A.Kmeťa, Kukucinova a dalsie, zakaz statia, na mieste kde je to zo zakona zakazane)tak by mohli byt tie tyce pouzite na zjednosmernenie ulic. A zas to nie je taka super velak draha vec. Ale ako je uz zname mesto Prievidza kazle na bezpecnost. Dolezite je, ze sa pochvalia transparentnostou a prvenstvom na tomto odkaze. Huraaa. Kym sa nestane nejaka nehoda a potom sa niekto zobudi.
25. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
samospráva po dôkladnej analýze pristúpila k rozhodnutiu zjednosmerniť dve miestne komunikácie na sídlisku Kopanice – Ulicu M. Gorkého a Ulicu energetikov. K zjednosmereniu tak došlo od 18. septembra. Ulica energetikov bude zjednosmernená v smere od Ulice K. Nováckeho k Ceste Vl. Clementisa. Z dôvodu zabezpečenia dopravnej obsluhy školy na Ulici energetikov a parkoviska pre potraviny bude umožnená obojsmerná premávka na začiatku a na konci ulice. Ulica energetikov bude jednosmerná od križovatky s Mojmírovou ulicou po križovatku s komunikáciou vedúcou k ZŠ na Ulici energetikov. Zjednosmernenie ulíc prinesie výrazne vyššiu mieru bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky v oblasti, zabezpečí lepší výjazd z parkovísk a umožní lepšiu organizáciu statickej dopravy.

Dalibor Snoha
Mesto Prievidza

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania