Letisková ulica-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
René Straškraba 08. marca 2021

Dobrý deň,

viem že máme super duper cyklotrasu ale nedalo by sa prejsť s autovysávačom s kefou po letiskovej ceste. Ja len že už začína jar a ak bude chcieť niekto pre zdravie pár kolečiek na korčuliach tak aby sa nezabil...
Ďakujem za pochopenie.

09. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Odpoveď zabezpečí TSMPD.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
10. marec 2021

Karol Moravek

No asi ste zabudli že je super duper doba karantény a korčuľovať môžete z kuchyne do obývačky... A navyše zvyšok cesty na foto je čistý... A pre zdravie si dajte radšej vitamíny...
10. marec 2021

René Straškraba

Nie nezabudol, bol som tam na prechádzke so psom do jedného kilometra od bydliska , a keďže takéto vybavovanie netrvá týždeň ale mesiac a viac tak som zareagoval s predstihom lebo večne ten lockdown nebude. Dúfam .
11. marec 2021

Karol Moravek

Dúfam že som Vás nepohoršil mojím komentom. Ako ide viete lockdown a jeho trvanie nevieme ani zďaleka predpokladať. Avšak keďže je to príjazdová cesta do firiem, tak ju mesto bude aj udržiavať. A to rozbité sklo na ceste je asi pozostatok od nevybúrených mladých chlapcov s tuningovimi autami.
11. marec 2021

Karol Moravek

A aby som nezabudol, túto vami spomínanú cestu vidím s balkóna. A podľa mňa tu sú iné veci ktoré treba v meste riešiť.
11. marec 2021

René Straškraba

Absolútne s vami súhlasím že sú aj iné veci čo treba riešiť a presne na to slúži táto stránka odkaz starostovi, aby získala radnica pohľad občanov. To že máte iný pohľad na vec je v poriadku a privítam ak sa podelíte so svojimi nápadmi či postrehmi s primátorkou, pánom Ďureje, a ďalšími spoluobčanmi na tejto stránke.
17. marec 2021

Ján

Korculiar je chodec. Chodec sa pohybuje po chodniku. Kamienky na ceste mu nemozu vadit. Pokial sa chodec pohybuje po vozovke, kde je chodnik tak ma dostat pokutu.
17. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetná ulica bola strojne čistená dňa 24.03.2021.

Ing. Roman Bartoš
TSMPD

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania