Na karasiny-vandalizmus-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Viliam 25. marca 2021

Dobrý deň. Neviem presne do akej kategórie spadá tento problém ale...
Na tomto ihrisku sa denne schádza ,,dorast,, ktorý tu robí neporiadok, odhadzuje po zemi smeti, rozbité sklo, vulgárne sa vyjadruje a nahlas si púštajú svoju ,,hudbu,, plnú vulgarizmov. Keď ich niekto napomenie, začnú byť agresívny. V domoch pri ihrisku byvajú rodiny s malými deťmi, ktoré ho ale nemôžu vyuzívať, nakoľko sa tam nachádza dorast, ktorí ani nebýva v tejto časti sídliska. Mestská polícia tu už bola, problém je dlhodobý a neriešený. Boli by sme radi, keby sa ihrisko zabezpečilo proti vstupu kadeakých vandalov a slúžilo svojmu účelo, alebo nech ho mesto rovno zruší a spraví z neho parkovisko.

26. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Odpoveď zabezpečí Mestská polícia.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
26. marec 2021

Ivan

viliam toto je podla mna problem kazdeho sidliska kde je velke ihrisko, aj u nas na dlhej sa toto deje ale nie pravidelne, sem tam
29. marec 2021

Ľubor Mokrý

Keby tam prišli aj deti z Novák, tak polícia ich vyhnať nemôže a keď rodičom nevadí akú hudbu počúvajú ich deti polícia nič nezmôže.
09. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská polícia zabezpečí priebežné kontroly ihriska. Protiprávne konanie mládeže môže autor príspevku oznámiť v reálnom čase na bezplatné tel. č. 159.

Mestská polícia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.