Ulica B. Bukovčana-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení

Pri detskom ihrisku chýba chodník, vedľa ku bráničke vedie úzky chodník z jednej strany, ktorý nepokračuje ďalej chodníkom na druhú stranu! Z druhej strany ľudia majú chodiť cez blato s deťmi? Keď prší, na dvore pri chodníkoch je veľa vody. Časti chodníka sú zatopené. Hlavne od ulice I. Bukovčana. A ani chodník nepokračuje ďalej na ihrisko. Predtým tam bol.

24. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Odpoveď poskytne oddelenie výstavby.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
28. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
úprava vnútroblokového mlatového chodníka bola zaradená do opráv v spolupráci s príslušným VVO. Pre zabezpečenie vstupu na ihrisko bola časť chodníka upravená osadením zatrávňovacích tvárnic typ Profi Garden. Sústava vnútroblokových chodníkov svojim rozsahom umožňuje prístup k detskému ihrisku.

Oddelenie výstavby
26. júl 2022

Evicka

Dobrý deň. Nedávno na dvor I. Bukovčana doviezli zeminu, vysypali. Miesto trávi z toho začali vyrásť buriny ! Vytrhla som ich, vysemenili sa a už aj inde začali rásť buriny ! Deti by mali mať trávu na hranie a nie burinu! Chodník je úzky a ku garáži tam chodia s autami. Bolo by treba rozšíriť chodník, niečím, zatrávňovačmi, hoci aj štrkom, ale nie zeminou! Z toho keď prší je len blato! A s autami, keď tam jazdia , spravia veľké jamy a po daždi tam v nich stojí voda. Potom autami frkajú

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania