Parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
mirec ........ 03. septembra 2014

Chcel by som sa zodpovednych spytat ci sa bude z tymto parkovanim aj nieco robit? Firma ktora tu pred dvoma tyzdnami vypilila jeden strom a povyberala betonove prvky uz neexistuje?ludia co tu mali otrasne parkovanie ale mali, teraz uz nemaju vobec kde parkovat, a to je o dva domy to iste.

03. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na podnet odpovieme komplexne. Parkoviská na Ul. Malookružnej a Rudnaya budú vyhotovené v najbližších dňoch podľa poveternostných podmienok.
Pôvodne mali byť hotové už 5.septembra, ale daždivé počasie nedovolilo pokračovať podľa stanoveného harmonogramu. Prosíme o strpenie.

Lokality ktoré boli stanovené pre budovanie parkovacích miest na sídlisku Píly boli vybraté poslancami za príslušný volebný obvod- VVO II. Poslanci stanovili, že plochy na sídlisku Píly pribudnú na Malookružnej ulici č. 13-17 a taktiež č. 30-37. Okrem toho poslanci MsZ stanovili budovanie parkoviska aj na Ul. A. Rudnaya č. 21-23.

Spevnené plochy Malookružná ulica
V lokalite na Ul. Malookružná pribudnú dve parkoviská v sume 15 302,62 eur s DPH.
Spevnená plocha na Malookružnej ulici č. 13-17 v sume 7 117,31 eur s DPH, kde vznikne 12 parkovacích miest so šikmým státím.
Spevnená plocha na Malookružnej ulici č. 30-37 bude vybudovaná v sume 8 158,31 eur s DPH a aj v tejto lokalite vznikne 12 parkovacích mieste so šikmým státím.

Spevnené plochy Ul. Rudnaya
Parkovisko na Ul. A. Rudnaya č.21-23 by malo byť dokončené do 5 septembra 2014 a bude dimenzované na kolmé státie. Cena diela je stanovená na sumu 10 526,08 eur s DPH a celkovo pribudne v tejto lokalite 16 nových parkovacích miest.



Michal Ďureje
hovorca mesta
03. september 2014

mirec

Dobry den,to vsetko co pisete je pekne,len robota stoji,to ked bude tri mesiace prsat tak sa robit nebude?myslite ze vypílit jeden strom za dva tyzdne je vela roboty.lebo tie firmi co robia po PD si robia ako chcu a kedy chcu a tak to aj vypadá.
04. september 2014

Peter

Dobry den, ja osobne byvam na zmienovanej adrese ulice A.Rudnaya a musim povedat ze napriklad uz par dni neprsi a miesto budovania parkovacich ploch je viac menej suche az na dve tri kaluze ktore su tam stale. No aj napriek tomu sa stavebne prace neposunuli. Na mieste to vypada tak ze blato je vsade pretoze ci uz dospeli alebo deti chodia krizom cez plochu kde boli vyrubane stromi a samotne stavebne prace to o moc nezhorsia. Moj osobny nazor je ze radsej vydrzime dva tri tyzdne viacej blata ako dva mesiace trpiet trosku menej blata.
04. september 2014

mirec

Pan Peter,ak ste si nevsimli tieto obrazky su z Malookruznej a nie z A.Rudnaya.preco by sme mali drzat?zajtra 5.9.sa toto parkovisko malo odovzdavat,to si mozete precitat aj na strankach mesta.len pan Ošvat si toho nabere ako vôl na rohy lebo tych stavieb v meste ma viac a potom nestiha ani hov..... takze tak je to. pekny den
04. september 2014

Peter

nesnazim sa tu rypat a ocividne ste ma nepochopili. Myslel som to tak ze radsej nech robia aj cez horsie pocasie a narobia nejaky bordel navyse pri pracach co by im malo trvat tie spominane dva tri tyzdne ako bude blato aj tak pretoze je to tam rozkopnute z vyberania pnov stromov a cakat na lepsie pocasie dva mesiace kym zacnu znovu pracovat.
13. október 2014

Odpoveď samosprávy

Parkovisko v danej lokalite bolo dokončené.

Michal Ďureje
hovorca mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania