Koncová ulica-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Dubovanova 08. júla 2021

Poprosim Vas, mohli by ste pokosit mestske travnate plochy pozdlz chodnikov a dat vytrhat burinu z chodnikov , je to taketo kazde leto, minuly august tam bola metrova burina, po chodniku - myslim pravom, ak idete od cintorina sa ani nedalo prejt. Hanba je niekoho zo zahranicia k nam pozvat. Vacsinu si pokosia obyvatelia sami. Su takí, ktorí su starí a nevládzu.
Na Zabniku uz chodili so strunovou kosackou 3x tento rok, u nas nic.
Dakujem Dubovanova

12. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Jeho riešenie zabezpečí spol. TSMPD.
Kto? TSMPD
Kedy? leto 2021

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
12. júl 2021

Dubovanova

dakujem, a dufam ze uz tak bude kazdy rok, pravidelne, nie, ked to niekto bude urgovat a hlavne skor ako sa tato burina vysemeni, aby to malo význam.
21. júl 2022

Dubovanova

Mestske chodniky na lavej aj pravej strane cesty su sama burina od Koncova 2 az po Novackeho. Medzi krajom cesty a vonkajším okrajom chodníka treba to vykopat, postriekat , asfalt sa uz sam rozpadava, ked tam rastu korene, nebude z chodnika nic. Opakuje sa tato situacia kazdy rok. Nestaci to pokosit, treba to motykou vykopat. Fotka z Koncovej by bola taka ista ako z Kuzmaniho co mate na webe
05. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, chodníky boli pokosené v zmysle harmonogramu prác.

S pozdravom
Katarína Pavličková, TSMPD s.r.o.
05. august 2022

Vieroslava Dubovanova

Kedy, prosim Vas? Vcera vecer este nie, lebo som isla z Koncovej ulice az po krizovatku na Clementisa a neboli. Prosim Vas mozem dostat k nahliadnutiu harmonogram prac tykajuci sa nasej ulice. A tie "trvalky" v obrubniku cesty mesto ma odstranovat alebo nie? Lebo pokosenie vydrzi tak na dva mesiace, keby tu burinu zlikvidovali, tak by to vydrzalo mozno celu sezonu.
A boli nam asfaltovat jamy. Minuly tyzden. Mali zacelit vsetky jamy alebo len kazdu tretiu, aby som tomu rozumela, lebo neviem aka bola objednavka a kto to preberal. Isla som z parku od Janosikovej a pocitala som 1,2,3 v povodnom stave, stvrta jama zaliata. ďakujem pekne za informacie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania