Nábrežie sv. Cyrila-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Svetlana 14. júla 2021

Dobrý deň. Plánuje mesto na lokalite smer Handlová, úsek za mostom, vybudovať chodník? Husto frekventovaná úzka cesta, vedľa nej trávnatý jarok, v ktorom sa po daždi drží stojatá voda. Chodci nemajú bezpečný priestor. Ide o neveľký úsek. Ďakujem.

14. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Odpoveď zabezpečí oddelenie výstavby.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
15. júl 2021

Ivan

chodnik je naozaj potrebny pre bezpecnost ludi ktory chodia do prace kedze tam je vela podnikov a velka frekvencia chodcov
20. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Vybudovanie nového chodníka je možné realizovať na základe spracovanej projektovej dokumentácie, príslušných povolení na realizáciu stavby a reálne pridelených finančných prostriedkov z rozpočtu mesta Prievidza. Výber konkrétnej lokality pre realizáciu nového chodníka prebieha v spolupráci s príslušným Výborom volebného obvodu.
V súčasnosti mesto Prievidza neplánuje vybudovanie nového chodníka v uvedenej lokalite.

oddelenie výstavby
23. júl 2021

Sonic

Volebneho obvodu. Urik je tam zbytocny lebo ten ide so psikom na pivo a hotovo. Moja oblubena veta: kym sa nieco nestane, potom budete celostatne videni a mozno potom si uvedomite ze aj kusok chodnika sa da spravit. Lebi bezpecnost v prievidzi je na mieste cislo.... ved si sami urcite prioritu. Ale obcania ju poznaju, a volby sa blizia :)
23. júl 2021

Ivan

to ze nepostavia novy chodnik dobre ok ale ze sa nedokazu postarat o chodnik ktory uz kusok dalej stoji a obcania ho ziadaju vycistit to uz je na povazenie, naozaj je problem tam poslat aktivacneho pracovnika co vycisti chodnik a vystrihaju nalety aby bola krizovatka prehladna? Nábrežie sv. Cyrila-strom-neorezaný https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/112600/nabrezie-sv-cyrila-strom-neorezany
31. júl 2021

Sonic

V jednej pesnicke(nemozem povedat nazov) sa spieva: najvacsia diera je Prievidza!
A primatorka bude potom vyplakavat ze ludia utekaju a rada by ich sem zas nalakala. Ale to sa udeje ked tu bude fungovat bezpecnost a hlavne nie ochrana jedneho podnikatela ako osobu na ktoru nik nema.
31. júl 2021

Sonic

Mozno je lepsie obratit sa sa na okresny urad. Lebo na tejto stranke sa nevyriesi vobec nic.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania