Výjazd na ulicu L.Ondrejova.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Ivan Peniaško 22. septembra 2014

Pri výjazde na hlavnú cestu Ľ.Ondrejova z Fándlyho ulice zakrývajú výhľad smetiaky. Do poslednej chvíle nevidno či ide auto.

30. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Uvedená problematika má dve roviny. Tou prvou je stanovište smetných košov, ktoré pred bytovkou byť musí. Na strane druhej je pohľad autora podnetu a vodiča auta.
Požiadame o odborné stanovisko odborníkov na dopravu, a poprosíme ich o vyjadrenie, či sú smetné koše prekážkou vo výhľade aj na hranici križovatky. Ak by sme zmenili stanovisko smetných košov, museli by sme zmeniť umiestnenie celého parkoviska, čo je nemožné.

Michal Ďureje
hovorca mesta
02. október 2014

Odpoveď samosprávy

K zlepšeniu vyhliadkových pomerov v križovatke je možné stanovište upraviť resp. zmeniť spôsob uloženia nádob čo bude viesť k zníženiu počtu parkovacích miest. Predpokladáme ale, že vzhľadom na nedostatok parkovacích miest na území mesta by sa takýto krok nestretol s pozitívnou odozvou u obyvateľov mesta.

Monika Majdanová
referentka životného prostredia MsÚ
02. október 2014

Miro

Dajte tam zrkadlo a bude po probléme.
04. október 2014

marek

toto nieje az tak moc pravda.z autom sa da zajst dalej do cesty a pekne vidiet ci ide auto z lava alebo nie.podla mna su v meste ovela horsie miesta kde nieje vidiet vobec nic.napr. o par metrov skor pred krizovatkov.kazdy vyjazd na ul. tolsteho na hlavnu cestu je katastrofa.
30. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Názor odborníka na dopravu hovorí, že umiestnenie nádob pre zmesový komunálny odpad nie je možné preložiť na iné miesto. V prípade výjazdu na Ul. Ľ. Ondrejova z Ul. Fandlyho je rozhľad dostatočný pokiaľ vozidlo v križovatke ostane stáť tak, aby malo náležitý rozhľad. Vo všeobecnosti je pohyb vozidiel cez Ul. Ľ. Ondrejova v ľavom pruhu. V pravom sa zdržiavajú zväčša vozidlá, ktoré odbáčajú.

Odpoveď sme koncipovali s členkou komisie dopravy Soňou Babjakovou

Lucia Dujničová
Referent pre dopravu
Mestský úrad
+
Michal Ďureje
hovorca mesta
26. júl 2017

Lukáš Koščelniak

Chýbajúce zrkadlo výjazd Fándlyho

Dobrý deň. Dlhodobo vnímame s viacerými vodičmi chýbajúce zrkadlo na mieste výjazdu z ulice J.Fándlyho v Prievidzi. Smetné koše bránia natoľko vo výhľade, že je potreba výjsť do polovice cesty kde sa zvyšuje riziko havárie. Veľmi obtiažne sa vychádza a situáciu by vyriešilo jedno jediné jednoduché dopravné zrkadlo na mieste uvedenom na fotografii. Ďakujem
01. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pre zabezpečenie lepšieho rozhľadu pri vychádzaní z ulice J. Fándliho bolo osadené dopravné zrkadlo.

Ing. Roman Bartoš
TSMPD

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania