Nábrežie sv. Metoda-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Andrea 19. septembra 2021

Prosím vás je naozaj nutné pokosenú trávu nechávať aj na chodníkoch? Ešte neriešim keď zostava na trávniku ale keď je od pokosenej trávy celý chodník to je už cez. A hlavne chodník po ktorom je "problém" prejsť normálne za sucha a dobrého počasia. Spomínaný chodník pri vchode do Tezasu, včera kosena tráva po celom chodníku, syn išiel zo školy, šmykol sa a výsledok je výron ... výsledok na fotografii. Ďakujem 😡

19. september 2021

Tatiana

Nábrežie sv. Metoda-znečisťovanie-pôdy

Dobrý deň! Prosím o očistenie chodníka medzi železničnými mostami.Chodník je znečistený suchou trávou po nedávnom kosení trávnika + suchým lístím. Ďakujem.
19. september 2021

Fero

Takáto situácia je bežná na celom starom sídlisku. Pri kosení trávnatej plochy medzi chodníkom a múrom domu vyžínačmi napr. na ul. Štefánika ostáva vykosená tráva na chodníkoch dovtedy, dokedy ju neuprace niektorý z obyvateľov príslušnej bytovky. V súvislosti s tzv. "mulčovaním" väčších plôch by ma zaujímalo odborné vyjadrenie alergológov, ale aj napr. alergigov, astmatikov a pod. postihnutých obyvateľov mesta. Pre mesto je tento postup samozrejme menej nákladný, ale čo so zvýšenými nákladmi na liečbu napr. astmatických záchvatov, alebo alergií? Tieto náklady znáša samozrejne postihnutý občan. Alebo je to inak?
20. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
aktivační pracovníci dňa 20.09.2021 vyčistili chodník od pokosenej trávy.

Martina Gombarčíková
Hlavný koordinátor aktivačnej činnosti
21. september 2021

Fero

A to má byť všetko? Oznámenie, že mesto si splnilo svoju povinnosť? Ani slovo aspoň ospravedlnenia matke toho chlapca, alebo priamo tomu chlapcovi? Vy ste si nepozreli priloženú fotografiu? A čo takto primerané odškodnenie minimálne za problémy spôsobené zanedbaním povinnosti pracovníkmi mesta?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania