Oprava cesty - Ondrejova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 30. septembra 2014

Na ulici Ondrejova bol zelenožltým značkovacím sprejom označený úsek cesty, ktorý mal byť zrekonštruovaný. Tento úsek začínal PRED spomaľovacím prahom (na fotke), avšak vozovka sa opravovala až za prahom.Tento spomaľovací prah je dlhodobo v dezolátnom stave a vodiči si pri jeho prejazde ničia vozidlá.

Prečo nebol opravený aj spomaľovací prah, resp. bude tento prah opravený dodatočne ?

V odpovedi sa pokúste vyhnúť fabuláciám typu "Na niektorých úsekoch komunikácií sú takto označenie umiestnenia inžinierskych sieti a smer ich napojenia, aby nedošlo k ich poškodeniu", čoho svedkami sme boli už v minulosti.

30. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko a prípadné riešenie podnetu zabezpečí odbor výstavby MsÚ.

Michal Ďureje
hovorca mesta
01. október 2014

Nespokojny Zapotockar

Aký dezolátny stav, chodím cez ten prah každý deň a vôbec sa mi nezdá, žeby bol v tých miestach nejak výrazne poškodený. Spomalovací prah je nato aby ste s autom spomalili, potom si ho možno budete menej ničiť. Skôr by som uvítal preskladanie dlažby na ňom, pretože je miestami popredávaný a po dažďoch sú tam kaluže a chodcom sa cez neho zle chodí.
02. október 2014

Odpoveď samosprávy

Spomaľovací prah je predmetom opráv. Práce neboli vykonávané súčasne so súvislou opravou povrchu, aby sa zabezpečila čo najlepšia prejazdnosť jednej z najviac vyťažených komunikácií v meste Prievidza.

Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad
03. október 2014

xxx

Takže aj podľa vyjadrenia referenta výstavby spomaľovací prah JE poškodený a bude sa opravovať. Mimochodom, poprepadávaná zámková dlažba podľa nespokojného zapotôčkara poškodením nie je, za poškodenie by zrejme považoval, ak by v mieste spomaľovača bol kráter hlboký minimálne pol metra...
03. október 2014

Nespokojny Zapotockar

Poškodený je ale nie natoľko, žeby som si tam ničil auto a to nemám žiadny tereňák. Je tam len trochu popredávaná dlažba, ktorá zjadznosti vôbec nevadí, ale skôr viac vadí chodcom.
16. október 2014

Odpoveď samosprávy

Spomaľovač bol dnes opravený. Podnet vyriešený.

Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad
17. október 2014

Odpoveď samosprávy

K predošlej odpovedi prikladáme fotku.

Michal Ďureje
hovorca mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania