Ulica S. Chalupku-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Roman 04. októbra 2021

30.10. pred ZŠ Sama Chalupku nastala situácia, že kvôli vodičom ktorí nestáli na miestach vyhradených na parkovanie (na obrázkoch 4 autá pri ľavom okraji cesty, popri budove telocvične) sa nedalo odísť z parkoviska. Mnohí vodiči potom museli ísť do protismeru po ceste s jednosmernou premávkou, alebo parkovisko opúšťali po chodníku / cestičke pre cyklistov.

04. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Odpoveď poskytne Mestská polícia.
Kto? Mestská polícia
Kedy? v najbližších dňoch

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
04. október 2021

majo

no to ešte budú musieť porozmýšľať či vôbec dobre parkujú alebo nie :)
05. október 2021

Viktor Novy

Len na zamyslenie. Nebolo by vhodné zavolať mestskú alebo štátnu políciu v čase keď takto parkovali? Podľa mňa zle parkuje akurát ten biely dlhý VW.
06. október 2021

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia zabezpečí kontrolu parkovania motorových vozidiel v zmysle dokumentácie v príspevku. Pre rýchle riešenie problému by bolo vhodné vec oznámiť v reálnom čase na bezplatné tel. číslo 159.

mestská polícia
15. október 2021

štefan

Ten VW stoji bohužiaľ na parkovacom mieste. To je len veľké auto. To je len o arogantnosti. Asi možme byť radi, že otcovia čo jazdia na kamione alebo na tatrách, nezavážajú svoje deti na ešte vačších autách. Čím vačšie auto tým nevhodnejšie stojí. A potom človek má strach pustiť dieťa samé do školy, aby ho pred školou nezrazilo auto, A čím väčší motor, tým dlhšie a samozrejme bezdôvodne naštartované. To je dnes móda, nechávať autá naštartované a hlavne pred školami a škôlkami. Deťom sa ten smrad dostáva cez okná až do budovy. Ráno a aj poobede niektoré mamičky dokážu stáť pri naštartovanom aute aj cez 20 minút. Nechápem to, volakedy sme si nechávali pustenú hudbu a nie motor. Asi jediné auto čo zle stojí je ten passat čo je prednou časťou až v skoro v budove. A to je zase len o arogantnosti. Možno by bolo dobré nastriekať na novo čiary a pred vchod dať parkovacie zábrany. Keby bolo na mne ja by som tam vjazd autám úplne zakázal. Lebo drvivá vačšina rodičom má možnosť zaniesť dieťa do školy pešo a potom si ísť pre auto.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania