Nesprávne umiestnená dopravná značka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 09. októbra 2014

Dopravná značka Zákaz zastavenia pri vjazde na cintorín je na stĺpiku umiestnená v rozpore s platnými predpismi - má byť umiestnená vo výške minimálne 200 cm.

Kedy bude dopravná značka osadená na stĺpik do predpísanej výšky ?

09. október 2014

ggg

Anonymny uživatel to si robiš srandu alebo to mysliš važne.Ludia chodia na cintorin pochovavat svojich pribuz.zapaluju sviečky ,kladu vence .Nejaka značka či je viac dole alebo hore je ludom ukradnuta,tak sa tu nestrapnuj.Viac by ta malo mrziet ze byvala sukromna firma ktora mala na starosti Dom Smutku ,cintorin a vela veci v meste.Dom smutku nebol 17 rokov vymalovanny.Terajsie vedenie mesta dava nove plast.okna,bude sa malovat a dom smutku sa ma rekonštruovat.Cele roky sa tam nič nezmenilo .Ked som bol na pohrebe v zime ,strašna zima bola v dome smutku.Nova vstupna brana sa ide robit.Určite sisi všimol je vedla cintorina novy chodnik a lavičky.Mesto prednedavnom rozširilo cintorin a vnikli nove hrobove miesta.Aj nove osvetlenie Marianskeho kostola bude.Takze bud vdačny ze sa konečne cintorin v Prievidzi dava do poriadku a bude to vyzerat pekne a na urovni a ta značka ,ze je trošku nizšie nikomu vadit nebude asi len okrem teba .
09. október 2014

ggg

Anonym.uživatel pred hodinou-dakujem ti za tvoju kritiku,ale možeš si ju zobrat naspat ja hu nepotrebujem........
10. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Ide o staršie dopravné značenie a v čase osadenia platili iné normy ako v súčasnosti. Aj preto podľa možností rozpočtu mesta dávame postupne do súladu s normami staršie dopravné značenia a to v celom meste. Tak tomu bude aj v tomto prípade


Michal Ďureje
hovorca mesta
13. október 2014

Anonymný užívateľ

Odpoveď hovorcu mesta je výmysel, dopravná značka Zákaz vjazdu všetkých vozidiel spolu s dodatkovou tabuľkou rozhodne nebola osadená pred 30 rokmi. Akurát niekomu múdremu napadlo doplniť na stĺpik dodatočne značku Zákaz zastavenia. A ani nikdy v minulosti nebolo povolené osádzať dopravné značky meter nad zemou.
16. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dopravné značenie B34 Zákaz zastavenia bolo odstránené a ostatné DZ je osadené v súlade s legislatívou. Práce vykonala mestská spol. TSMPD.

Roman Bartoš
Vedúci prevádzky parkovísk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania