Rekonštrukcia plynovodu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
mio 12. októbra 2014

Po rekonštrukcii plynovodu medzi železničnými mostami ostali chodníky bez obrubníkov. Na niektorých miestach je chodník rozrezaný no rekonštrukciu robili aj o desiatky centimetrov ďalej. Bude mesto kontrolovať, či boli chodníky dané do pôvodného stavu? Ďakujem za odpoveď.

13. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, ale zároveň prosíme o jeho presnú špecifikáciu. Obrubníky neboli ani pred rekonštrukciou plynovodu.

Michal Ďureje
hovorca mesta
13. október 2014

mio

Dobrý deň. Ako vidno aj na obrazku, obruvníky na danom úseku chodníka pred rekonštrukciou boli. Nie sú len v častich, ktoré sa rekonštruovali. Chodník na viacerých miestach plynári rozrezali a nechali tak. Uvedený postup realizovali aj na starom sídlisku a dodatočne sa potom dorábali obruvníky a zalievali asfaltom rozrezané časti chodníka. Nerozumiem prečo najprv neosadia obruvník a potom asfalt. Ak trvdia, že tam obruvníky neboli, tak predsa kompetentný pracovník mesta má k dispozícií fotodokumentáciu, aby im to vyvrátil.

Ďakujem
14. október 2014

Odpoveď samosprávy

Realizátor prác bol vyzvaný na doplnenie obrubníkov ešte v priebehu minulého týždňa. Pri najbližšej kontrole preveríme doplnenie chýbajúcich obrubníkov.

Andrea Nikmonová
vedúca oddelenia výstavby a
životného prostredia
Mestský úrad
21. november 2014

Odpoveď samosprávy

Po zaslaní výzvy realizátorovi prác, boli dodatočne obrubníky v danom úseku doplnené.

Lucia Dujničová
Referent pre dopravu
Mestský úrad

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania