Mláky na M.R.Štefánika 26

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Neriešený
meno
michal 21. októbra 2014

Na uvedenej ulici sa neustále po malom daždi tvoria veľké mláky a niekedy to musí človek nie prekračovať, ale preskakovať. Ludia majú aj kočíky, vysvetlite mi ako tadiaľ majú chodiť. Prosím o nápravu zo strany mesta. A chcelo by to poopravovat celé sídlisko lebo to vypada všade otrasne. Dakujem pekne

22. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Odpoveď ako aj prípadné riešenie zabezpečí odbor výstavby MsÚ.


Michal Ďureje
hovorca mesta
24. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, riešenie uvedeného podnetu je s ohľadom na finančné možnosti mesta možné až v roku 2015. O ďalšom postupe vás budeme informovať. Podnet sa pokúsime vyriešiť k spokojnosti obyvateľov.

Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad
30. október 2014

Ivana

Skutočne by toto bolo dobre riešiť, keďže to s chodníkmi na starom sídlisku vyzerá otrasne. Fotka, ktorá je tu uverejnená je ešte nič oproti niektorým iným chodník, najmä v okolí Súbežnej ulice. Keď naprší, nedá sa tadiaľ prejsť bez toho, aby človek nebol mokrý a blatový. (Dosť k tomu prispela aj rekonštrukcia plynových rúr, čo sa robili v auguste a v septembri a, ako to už býva zvykom, do pôvodného stavu to nemal už kto dať. Všade je hlina, jamy ...
02. február 2016

michal

Fúha, je rok 2016 a čo sa spravilo? AAAAANO uhádli ste, veľké NIČ !!! Ďakujem pán Dušan Kohút ako ste sa vykašlal na moje podnety!!!
23. august 2016

michal

Voda pred vchodom

Prosím o urgentné riešenie úpravy vnútrobloku a zriadenie kanálovej vpuste na ulici M.R.Štefánika 24 a 26. Je nehorázne aby, mamičky s kočiarmi preskakovali pol metrovú mláku a taktiež starší obyvatelia. Prosím aj o riešenie vnútrobloku medzi ulicami Bjornsona a M.R.Štefánika, kde sa roznáša blato a znečisťuje sa nim aj hlavná ulica M.R.Štefánika. Písal som sem asi 3 roky dozadu a bolo mi odpísané, že sa to bude riešiť v roku 2016. TAK ČAKÁM!!!
23. august 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol 23. augusta opätovne odoslaný samospráve.

Martin Kollárik
[email protected]
23. august 2016

michal

Pan admin by mohol dat vediet aspon emailom, ze to zapatrosil do tohto prispevku, kde to nebude nikto vidiet !!! Keby nahodou nejdem pozriet moje starsie prispevky v zivote by som nevedel, ze ste to uverejnili !
19. jún 2019

michal

Je rok 2019 a stale podnet nevyrieseny. Uz v roku 2015 sa to malo opravit. Odvtedy ubehlo 5 rokov a nespravilo sa tam nic!!! Je to na zaplakanie. Polmetrove mlaky stale preskakuju vsetci od matiek s detmi po starych ludi... DAKUJEME!
19. jún 2019

michal

Pridávam foto
20. jún 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
26. jún 2019

...

V kategórii komunikácia získala prievidzská samospráva zlaté vedro, avšak za skutočné riešenie podnetov ako je tento a stovky ďalších by si ale zaslúžila zlatú toaletu, ktorá by nielen symbolicky vyjadrovala ako sa podnety v skutočnosti riešia. Tým vôbec nechcem naznačiť, že samospráva na akékoľvek závažnejšie podnety ako je nepokosená tráva či porozhadzované odpadky a na samotných autorov podnetov doslova defekuje.

Získať ocenenie IBA za to, že s. hovorca mesta sa ku každému podnetu vyjadrí nejakou frázou a úplne bežne sa už nikdy nedočkáme nielen normálnej odpovede, ale ani riešenia podnetu je na zasmiatie....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania