Cesta Vl. Clementisa-dlhodobo odstavené vozidlo

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Robert 27. novembra 2021

Na parkovisku pred bytovkou na ulici Clementisa je uz vyse mesiaca odstavene starsie vozidlo BMW tak, ze blokuje viacero parkovacich miest a sposobuje nam tak znacne problemy s parkovanim.

Podla vyjadrenie mestskej a nasledne aj statnej policie ide o auto, ktore bolo zastavene policiou a jeho vodic skoncil vo vazbe. Statna policia sa na zaklade podnetu snazila dohladat majitela, ten je vsak z ineho okresu a navyse ani nevedel, ze auto vlastni. Bolo by prosim mozne toto auto odstranit z parkoviska cim skor, pripadne ho otocit tak, aby neblokovalo 3 miesta?

30. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Jeho riešenie zabezpečí Mestská polícia.
Kto? Mestská polícia
Kedy? 48.-49. týždeň

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
09. december 2021

Robert

Dobry den, 49. pracovny tyzden zajtra konci a auto je stale tu. Bolo by prosim mozne niekam ho odtiahnut? Dakujeme.
20. december 2021

Milos Bujna

Vozidlo parkuje na parkovisku, kde nie sú vyznačené parkovacie miesta. Tak by ma zaujímalo na základe čoho by ho mali dať odtiahnuť.
20. december 2021

Robert

Pan Bujna, mate pravdu, parkovacie miesta nie su vyznacene. Odtiahnut - alebo ako pisem vyssie, otocit - by sa malo preto, lebo parkuje uz 2 mesiace uplne "perfektne", ako mate moznost prilozenej fotografii.
20. december 2021

Milos Bujna

Úplne s Vami súhlasím, parkuje na ..., ale na základe čoho by ho policajti mali odtiahnuť. Policajt môže robiť len to čo mu dovoľuje zákon, čiže pri odtiahnutí vozidla musí poukázať na konkrétny paragraf, ktorý mu to umožňuje. O otočení sa ani nebavme, lebo to zákon nepozná.
20. december 2021

Robert

Dakujem za Vas prispevok, pan Bujna, hned tu to auto menej zavadzia, ked som si ho precital :)
23. december 2021

Peter

Dobry den, to auto tam priviezlo a zlozilo odtahove vozidlo niekedy cca v oktobri a niekto (predpokladam) ze z blizkeho okolia na druhom osobom aute s PD znackou to tam "dirigoval".
Asi by fakt stacilo to auto nalozit (mozno len zacat nakladat...) a odviezt a dovozca sa sam prihlasi. Moznost sa vzdy najde...napr. vyzva na neparkovanie pri cisteni krajnice...
29. december 2021

Anonymný užívateľ

Sledujem tento príspevok občas a ako vidím nič sa nedeje.Robo na čo sa rozčulovať ide koniec roka, p.Bujna ti to vysvetlil.Slovačik keď pride na nevyznačené parkovisko,tak to da na sedliaka ja parkujem a na ostatných ....,take slovenské.Pred našim domom sme si svojpomocne vyznačili parkovacie miesta,lebo väčšina parkovala ako slepci,trochu sa to zlepšilo po namaľovaní čiar(dúfam,že nie protizákonne..),no stále sa nájdu čiaroslepci(čo už).To už nehovorím o chytrakoch čo parkujú v protismere(obojsmerná premávka),lebo v ich smere je značka Zakaz zastavenia.No policajti to nekontrolujú...len tak na okraj...Takže na záver buďme k sebe ohladuplní,a aj svet bude krajší...Všetko dobré v novom r.2022...
14. február 2022

Odpoveď samosprávy

Vozidlo bolo z miesta odstránené

mestská polícia
14. február 2022

Robert

Dakujeme velmi pekne, parkovanie je teraz ovela lepsie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania