Ulica B. Bukovčana-strom-zlomený konár

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Dasa 14. decembra 2021

Dobry den, na Zapotockoch, ul. Bukovcana 9-11, su na strome vo vrchnej casti nalomene konare. Bolo by dobre ich odstranit, kym nespadnu na chodnik alebo parkovisko a nesposobia ujmu na zdravi, majetku.
Podobne uz popadane vylomene konare z mensich stromov su aj o par metrov dalej, v briezku smerom k byvalej trznici.
Dakujem

15. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Jeho riešenie zabezpečí spoločnosť TSMPD.
Kto? TSMPD
Kedy? december 2021

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
02. január 2022

Dasa

Dobry den, musim reagovat na Vas odkaz, ze podnet bol vyrieseny. Nic nie je vyriesene, jeden hrubsi konar je uz odlomeny a lezi na nizsich konaroch rovno nad chodnikom a parkoviskom, dalsie asi 3 konare su od kmena nalomene a casom sa tiez uplne odlomia.
Na odstranenie je potrebna plosina a ziadna tu v uplynulych dnoch nebola..Mozno niekto caka, kym to na niekoho, nieco spadne..
03. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, konár bol odstránený v priebehu 51 KT.

S pozdravom
Katarína Pavličková, TSMPD s.r.o.
04. január 2022

Dasa

Dobry den, asi prislo k nejakemu nedorozumeniu ohladom identifikacie stromu, lebo mnou popisovany podnet, strom nebol vobec rieseny.
Strom sa nachadza v predzahradke medzi vchodmi 9-11 na ul. Bukovcana, pri predajni chovatelskych potrieb. Konare su nalomene vo vrchnej casti stromu smerom od COOP Jednoty. Jeden konar volne lezi na nizsich konaroch. Bolo by fajn, keby sa to vyriesilo.
Dakujem
05. január 2022

Dasa

5.1.2022 foto pre ilustraciu.
02. marec 2022

Peter Privitzer

Ulica B. Bukovčana-strom-suchý

Dobrý deň
opakovane upozorňujem na strom pred bytovým domom na Ulici Ivana Bukovčana 9 na sídlisku zapotôčky. Strom je nebezpečne blízko domu a má vyschnuté konáre. Pri silnom vetre padajú konáre na stojace auta na parkovisku a búchajú do okien obyvateľom chodu 11. Chcel by som vás touto cestou požiadať o riešenie situácie
02. marec 2022

Dasa

1.3.2022 boli spodne konare na strome orezane, horne nalomene a suche odstranene. Cakali sme na to dlhsie, nastastie sa nic nestalo. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania