Križovatka Clementisa - Benedikta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 07. novembra 2014

1. Z akého dôvodu nebol pri rekonštrukcii vozovky na ulici Clementisa opravený aj povrch vozovky v križovatke s ulicou Benedikta ?

2. Myslia si kompetentní, že je vhodnejšie utesňovať spoj asfaltových vrstiev v dĺžke cca 20 metrov, ako opraviť aj križovatku a utesnil by sa spoj v dĺžke najviac 5 metrov ?

3. Budú sa v budúcom roku pri opravách ciest opravovať aj križovatky, teda vozovka v úseku niekoľkých metrov (napríklad ako v prípade prebiehajúcej opravy križovatky Na Karasiny - Nad Terasami) ?

Križovatka Clementisa - Benedikta je po opakovaných opravách porúch vodovodu celá polátaná a rekonštrukcia cesty Clementisa bola ideálnou príležitosťou opraviť konečne aj túto križovatku. To by ale chcelo od kompetentných rozmýšľať aj trochu dopredu, ale veď to sa predsa na Slovensku nerobí.

10. november 2014

Odpoveď samosprávy

Práce v predmetnom úseku boli vykonané v rozsahu projektovej dokumentácie, výkazu výmer a na základe zmluvných vzťahov.

Predmetná križovatka nie je súčastou Ul. Clementisa, ale patrí do ulice Benedikta. Ulica Benedikta sa neopravovala a teda ani predmetná križovatka.

Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad
11. november 2014

...

Hlavne, že si to odbor výstavby obháji skutočne "nepriestrelnými" argumentami. V podnete boli 3 otázky, alibistickou, ničnehovoriacou a v podstate úplne odveci odpoveďou je ale zrejme všetko vybavené....
18. november 2014

A+

Neviem co si z tej odpovede nepochopil? Uvedena cast nepatri do Ul. Clementisa a nebola sucastou ani projektu ani zmluvy. Ked sa bude opravovat Ul. Benedikta opravi sa aj tato krizovatka ! Milujem tieto podnety typu, "preco ste neopravili uz tych zvysných 5 metrov a preco ste neopravili uz aj ten chodnik a to uz ste nemohli vymenit aj ten obrubnik na druhom konci ulice?" No lebo ked bude mat mesto miliardovy rozpocet na opravu ciest, tak sa spravi aj to. Budme radi, ze sa zacalo s tymto.
19. november 2014

Anonymný užívateľ

V podnete sú uvedené 3 jednoznačné a zrozumiteľné otázky, pán Kohút zodpovedal spôsobom typickým pre odbor výstavby iba otázku č. 1. Stále čakám na odpovede na zostávajúce 2 otázky.

Je ale mimoriadne zaujímavé, že bol opravený povrch cesty v križovatke pri budove výmenníkovej stanice. Táto križovatka je už súčasťou cesty Clementisa a bola uvedená v projektovej dokumentácii ? Alebo si iba niekto dokázal vybaviť, aby opravili príjazdovú cestu k susediacej odstavnej ploche, lebo na nej pravidelne parkuje ?!

19. november 2014

...

Pre A+ - keď tomu nerozumieš, tak tu aspoň nepíš nezmysly. Budeme radi, až keď sa začne pri každej činnosti, ktorá je platená z verejných zdrojov, používať aj zdravý rozum. Lenže to ty evidentne nechápeš.
28. november 2014

Odpoveď samosprávy

Stredoslovenská vodárenská prevádzková spoločnosť a.s. opravila rozkopávky vo výjazde z Ul. Benedikta súvislou plochou.

Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania