Nedožerská cesta-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Tomáš 20. februára 2022

Dobrý deň, chcel by som požiadať, či by bolo možné vybudovať osvetlenie priechodu pre chodcov, nakoľko na veľmi frekventovanej Nedožerskej ceste su dva neosvetlené priechody, na ktorých hrozí nebezpečenstvo pre chodcov, ktorých takmer nie je ani vidno, pri prechode cez ne.

21. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí spoločnosť TSMPD.
Kto? TSMPD
Kedy? Po preverení situácie

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
26. február 2022

Tomáš

Nedožerská cesta-priechod pre chodcov-zle viditeľný

Dobrý deň, chcel by som požiadať o zvýraznenie priechodu pre chodcov reflexným zvislým a vodorovným značením, nakoľko priechod prechádza cez 4 dopravné pruhy a je veľmi slabo značený na veľmi frekventovanom hlavnom dopravnom ťahu. Tento priechod dokonca nie je vôbec ani osvetlený.
06. november 2022

Tomáš Kiaba

Dobry den, chcel by som poprosit o zabezpecenie osvetlenia priechodu pre chodcov. Toto nefunkcne osvetlenie je uz vyse roka a nikto s tym nic nerobi. Najjednoduhsie je vyhovorit sa ze to spravuje OBI. Pokial je tomu tak, tak mesto bud dotlaci firmu OBI aby udrziavala funkcne osvetlenie alebo vybuduje vlastne. Je to najrusnejsia cesta s velmi nebezpecnym usekom pre chodcov. Dakujem.
08. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, TSMPD s.r.o. v súčasnosti čaká na stavebné povolenie, ktoré je podmienené uzatvorením zmluvy o budúcej zmluve na uzatvorenie vecného bremena na osadenia stĺpa pre osvetlenie priechodu. Predpokladaný termín realizácie projektu je 1. štvrťrok 2023.

S pozdravom
Katarína Pavličková, TSMPD s.r.o.
26. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, práce na osvetlení priechodu boli ukončené v 38 KT - foto v prílohe.

S pozdravom
TSMPD s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania