Ulica M. Gorkého-riešenie dopravnej situácie-nedodržiavanie dopravných predpisov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Miroslav Vajcík 13. mája 2022

podľa mojich informácii rozhodnutie dopr.inšp. pán poslanec sľúbil riešiť do cca 6 mesiaca budúceho roku, ja zase sľubujem ,že nebudem porušovať dopr. vyhl. zatial je môj osobný rekord ,že museli cúvať a to ešte neni zima a sneh ,podľa vyjadrenia dopr.policie ,že keby sa zodpovedný pohli už by ulica Gorkého bola dávno jednosmerná ja mám 70 rokov zažil som všeličo , ale toto mne zaváňa Ficíliov prosím kto sa zobudí dorieši tento problém .

s pozdravom,

M.Vajcík, Gorkého ul.

16. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Podnet preverí referát dopravy.
Kto? Referát dopravy
Kedy? leto 2022

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
17. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

štúdia zjednosmernenia ulíc Gorkého a Energetikov je spracovaná.

O termíne realizácie sa treba informovať na príslušnom výbore volebného obvodu.

S pozdravom

Referát dopravy
08. január 2023

Miroslav Vajcík

Ulica M. Gorkého-Cesty a chodníky-iné

Dobrý deň, žiadam kompetentných mesta Prievidza o vyriešenie premávky na ulici Gorkého, napr. zjednosmernenie tejto ulice, pretože vzhľadom na šírku tejto cesty neprejdú vedľa seba alebo s ťažkosťami dve osobné autá, neprejdú vedľa seba osobné a nákladné auto, vôbec neprejde vedľa seba auto so smetiarskym autom, pri neopatrnom vyhýbaní vozidiel dochádza k poškodzovaniu zaparkovaných áut. Dokedy budem ešte čakať, že budem mať opäť poškodené moje zaparkované auto na mojej ulici? Ako by sa páčilo kompetentným, ak by si oni našli poškodené svoje zaparkované auto?
31. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
samospráva po dôkladnej analýze pristúpila k rozhodnutiu zjednosmerniť dve miestne komunikácie na sídlisku Kopanice – Ulicu M. Gorkého a Ulicu energetikov. Svojimi šírkovými parametrami čiastočne vyhovujú obojsmernej premávke, avšak množstvo vozidiel, ktoré parkujú mimo parkovacích miest, znemožňuje plynulý a bezpečný prejazd vozidiel v oboch smeroch. Reorganizácia dopravy v daných lokalitách mala prebehnúť v mesiaci apríl 2023 ale z dôvodu rekonštrukcie teplovodu v danej lokalite spoločnosťou PTH a.s. sa táto reorganizácia posúva na termín po ukončení predmetných prác. Ďakujeme za pochopenie.
https://www.codnes.sk/spravy/zjednosmernenie-miestnych-komunikacii-ulica-m-gorkeho-ulica-energetikov-v-prievidzi?fbclid=IwAR0dKf971FKfT6748xoWjS7lCj2e5Fn0UOFH7RnGBMzvITe1sAKW-XZKbZ0

Dalibor Snoha
Mesto Prievidza

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.