Betónový podstavec

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 04. januára 2015

Už pred niekoľkými rokmi bol z blízkosti autobusovej zastávky odstránený novinový stánok. Avšak zostal po ňom betónový podstavec.

Bude odstránený alebo s ním má mesto iné zámery ? Prečo mesto nevyzvalo majiteľa novinového stánku, aby bezprostredne po odstránení stánku na svoje náklady odstránil aj betónový podstavec ?

05. január 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko ako aj prípadné riešenie podnetu zabezpečí Odbor územného plánovania, stavebného poriadku, výstavby a životného prostredia.



Michal Ďureje
hovorca mesta
12. január 2015

Odpoveď samosprávy

Na uvedenom betónovom podstavci nie je v súčasnosti plánované opätovne osadenie novinového stánku. Z uvedeného dôvodu podstavec odstránime v spolupráci s mestskou spoločnosťou Správa majetku mesta Prievidza.

Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad
26. január 2015

Odpoveď samosprávy

Betónový podstavec sme odviezli preč. Podnet je vyriešený.

Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad
26. január 2015

Odpoveď samosprávy

Odpoveď dopĺňame o fotku.

Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad
30. január 2015

Slávka

autor podnetu tohto mega hrozného a neodkladného podnetu mohol za vyriešenie aspoň poďakovať. Tak sa to vs lušnej spoločnosti robí. To za toto sa vyhodili peniaze aj z mojich daní? Chcem vedieť koho to bol nápad
30. január 2015

...

Slávka by sa mohla ukľudniť a svoje neopodstatnené rozhorčenie môže ventilovať napríklad pri rúbaní dreva. Ale možno ide o vlastníčku zrušeného novinového stánku a teraz jej zmizla aj posledná vizuálna spomienka, z čoho pramení jej zlosť.

Každopádne každý normálne a racionálne uvažujúci človek musí uznať, že po odstránení stánku mal byť automaticky odstránený aj betónový podstavec. A tým, že bol podstavec odstránený, kompetentní uznali, že podnet BOL opodstatnený. Na rozdiel od autorky duchaplného komentára.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania