Kontajnery.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený

Nebolo by mozne doplnit kontajner na komunalny odpad a papier?Pri novych bytovkach na ul.Gazdovskej.Dajujem

21. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Systém prideľovania smetných nádob je stanovený podľa počtu obyvateľov. Treba si uvedomiť, že navyšovanie počtu smetných nádob, by znamenalo navyšovanie poplatkov za komunálny odpad.
Aj v tomto prípade platí, že pri správnom postupe pri separovaní (stláčaní obalov, krabíc, fliaš) by boli kapacity súčasných nádob postačujúce. S podobným prípadom sme sa stretli niekoľko krát a odporúčame riadiť sa nasledovným postupom: http://www.prievidza.sk/spravodajstvo/ako-spravne-separovat-a-dokonca-usetrit/




Michal Ďureje
hovorca mesta
26. január 2015

....

Zaujimave je,ze ked clovek prosi o pridanie kontajnerov tam kde je to potrebne tak niesu financie ale na vytvorenie ohrad okolo kontajnerov na to sa uz peniaze najdu.A podla mna je to totalna hlupost pretoze neporiadok si ludia robia okolo sami a niekedy aj tym ze su uz preplnene nadoby.
28. január 2015

Odpoveď samosprávy

Nádoby na zmesový komunálny odpad a nádoby na triedený zber budú sústredené na jednom stanovišti. Na Gazdovskej ulici č.9,11,13 a 15 je trvalo prihlásených 88 osôb. Sada nádob na triedený zber je prideľovaná na počet 100-200 trvalo prihlásených osôb, z uvedeného dôvodu nie je možné dodať ďalšie nádoby na triedený zber.

Monika Majdanová
referent pre komunálne
odpadové hospodárstvo

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania