Hnoj a bordel okolo novej lávky do Bojníc

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
michal 26. januára 2015

Dobry den prajem, prosim o napravu totalneho znecistenia pri novej 111tisicovej lavke smerom z pd do bojnic. Ocenujem ze je konecne spravena, ale tolko blata na chodniku a bordelu okolo som este nevidel. Je to obrovska hanba ze na to nevie nikto DOHLIADNUT! Kedy bola dokoncena? 2 alebo 3 tyzdne dozadu?

26. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za nahlásenie podnetu. Úpravu okolia plánujeme na jarné obdobie, kedy bude možné vykonávať terénne úpravy. Momentálne by sme úpravou okolia mohli ešte viac rozbiť okolie okolo lávky v parku. Terén je premočený a nedovoľuje nám vykonávať práce tak ako by sme chceli. Preto prosíme obyvateľov o trpezlivosť.

Michal Ďureje
hovorca mesta
26. január 2015

michal

Pan Dureje, skuste sa tam ist prejst! Pol dna si budete cistit topanky popripade kupat psa. Ved nebudte tak uzkoprsy prosim. 50 m pred aj za lavkou na CHODNIKU je plno blata. Je taky problem to aspon vystriekat vodou? Myslim len CHODNIK. Upravy si pre mna za mna robte aj buduci rok, ale CHODNIK je totalne znecisteny. Pevne verim, ze to blato sa vycisti na teraz aspon z chodnikov. Dakujem pekne.
26. január 2015

Fero

Dennodenne prechádzam parkom do Bojníc a skutočne je to katastrofa! Aj na strane Prievidze, aj na strane Bojníc. Skutočne by zatiaľ postačilo zobrať sem pár pracovníkov z verejno-prospešných prác a lopatami odhádzať to blato z chodníka.
28. január 2015

Odpoveď samosprávy

Chodník bol opäť čiastočne vyčistený, avšak ročné obdobie, ako aj aktuálne počasie nám momentálne bránia vykonať práce v plnom rozsahu. Pokračovať budeme môcť až po výraznom oteplení. Podnet si nechávam v sledovaní.

Martina Gombarčíková
Hlavný koordinátor aktivačnej činnosti
Mestský úrad
27. február 2015

mirof

Estetické a bezpečné ...
,,Záverečnou aktivitou projektu bolo vytvorenie oddychovej zóny. Zámerom prác bola revitalizácia časti jestvujúceho Mestského parku vytvorením parkovej oddychovej zóny pre aktívny oddych obyvateľov mesta. Nevyužitú rovinatú trávnatú plochu, vymedzenú riekou Nitra a jestvujúcim komunikačným systémom pre chodcov a cyklistov mesto zmenilo na funkčnú plochu vybudovaním ohnísk s lavičkami a stolmi, čím vzniklo estetické a bezpečné miesto oddychu."
http://www.prievidza.sk/spravodajstvo/revitalizacia-mestskeho-parku-v-prievidzi/
Odoslané z ..
18. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Priestor bol vyčistený a rekultivovaný.


Michal Ďureje
hovorca mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania