Spúšť po odhŕňaní snehu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 06. marca 2015

Trávnik neďaleko ZŠ Energetikov je po zimnom odhŕňaní snehu v katastrofálnom stave. Pravdepodobne pracovníci technických služieb (vodič traktora s pluhom a vodič menšieho posypového vozidla) si na trávniku spravili prestávku a výsledok
ich správania je spúšť na fotkách.

Budú pracovníci technických služieb poučení, že za žiadnych okolností NIE JE prípustné, aby s vozidlami jazdili mimo chodníkov a ciest ? Kedy bude terén uvedený do pôvodného stavu ? Podotýkam, že kvôli hĺbke koľají bude potrebné na uvedené miesto doviesť zeminu, v žiadnom prípade nebude postačovať návšteva pracovníkov VPP s motykami a hrabľami.

06. marec 2015

richtar

to sa vstreba.
09. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko ako aj riešenie podnetu zabezpečí mestská spol. Správa majetku mesta Prievidza, ktorá zabezpečuje zimnú údržbu ciest v meste.


Mical Ďureje
hovorca mesta
10. marec 2015

Odpoveď samosprávy

K poškodeniu terénu došlo počas zimnej údržby komunikácii, vodič sypača, ktorý pluhoval Koncovú ulicu sa išiel otočiť s vozidlom do parku s presvedčením, že pod vrstvou snehu je zamrznutý pevný terén. Nebolo tomu tak a vozidlo vplyvom veľkej váhy prednej radlice zapadlo. Poškodenie trávnika bude odstránené ihneď ako to počasie dovolí pracovníkmi VPP. Terén bude prekyprený a pohrabaný do roviny.

Zuzana Lukáčová
referent pre miestne komunikácie
Správa majetku mesta Prievidza, s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania