Parkovanie mimo vyhradených miest - CMPZ

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 06. marca 2015

Na ploche pred budovou gymnázia dlhodobo a pravidelne parkuje biely Ford. Auto stojí mimo vyznačených parkovacích miest (plocha je súčasťou centrálnej mestskej parkovacej zóny) a zároveň arogantne blokuje prístup k vyhradenému parkovaciemu miestu pre osoby s telesným postihnutím, ktoré sa nachádza bezprostredne za autom.

MsP bola na tento stav upozornená, avšak NIČ sa nezmenilo a auto na uvedenom mieste parkuje naďalej. Kedy si MsP začne plniť svoje povinnosti a urobí takejto arogancii konečne koniec ?!

06. marec 2015

Karol S.

A ako pekne stoja celé dni autá v zákaze státia v jednosmerke pred Pepperoni...
07. marec 2015

Jánošík

No to ano. A kedy bude doriešená CMPZ čo sa Hviezdoslavovej ulice týka? Myslím že tam stále nieje potreba preukazu,zatial čo mi si pred vlastnou bytovkou platíme státie. Ako pokračuje súd? A kedže sa mesto pyši transparentnostou,mohli by ste zverejniť kde končí minimalne 30.000€ ročne (3000 platnych preukazov) a koľko z toho si polepšil arogantny pan Bartoš. Ďakujem
09. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.

V prvom rade vás poprosím o špecifikovanie dátumu a aspoň približného času, kedy mala byť hliadka MsP upozornená na tento prípad. Podľa dátumu dokážeme povedať, ako bolo vo veci postupované.

V takýchto prípadoch prosím volajte MsP. Samospráva má na tento účel riešenia problému zriadenú jednu možnosť a tou je Mestská polícia. Bez privolania MsP, nedokážeme prípad efektívne vyriešiť.

MsP sme s prípadom oboznámili a tá vykoná kontrolu stavu.


Michal Ďureje
hovorca mesta
09. marec 2015

Ďureje

Kúpili za ne primátorke toho nového Passata
09. marec 2015

trueman

Mna by zaujmalo preco tam maju osobne dopravne auta vobec povolenie parkovat ked je tam zakaz vjazdu okrem dopravnej obsluhy a mesto im tam ochotne namaluje na chodnik parkovacie miesta.Tento ford sa pouziva na rozvozy a zasobovanie pre blizku restaraciu teda ako jeden z mala by tam stat mohol.ako planujete situaciu riesit?
16. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Vodič uvedeného vozidla bol na mieste zistený a za priestupok riešený v zmysle platných predpisov.

. Milan Gatial
zástupca náčelníka mestskej polície
pre výkon, hliadkovú činnosť a priestupkový
referát
Mestská polícia
16. marec 2015

Juraj

V zmysle platných predpisov - dohovorom ???
17. marec 2015

Juraj

to Jánošík,Trueman ,Karol S.: mám taký dojem,že jednou vetou čo odpovedal p.Gatial považuje vedenie mesta hlavný podnet,ktorý podal anonymný užívateľ dňa 6.3.2015 za vybavený a na naše(vaše komenty) už reagovať nebude,toto čo tu vypisujeme už určite ani nikto z vedenia transpmesta nečíta ! Doporučujem,podajte na každû otázku SAMOSTATNÝ PODNET cez OPS,uviďíte aký má vedenie mesta prístup k problémom občana,keď sa na nich obráti.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania