Nábrežná ulica-chodník-neodhrnutý

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Daniela 09. februára 2023

Neodhrnuté chodníky, zľadovateľný sneh na zastávkach MHD, ktorý bol nahrnutý z ciest. Je problém vystúpiť aj nastúpiť z autobusu. Tiež neodhrnuté chodníky, smerom k priechodom pre chodcov. Viď prílohy Uniklinika a podobne je to aj na iných miestach. Občania nemajú krídla, ani nie každý má osobné auto a tiež nie sú všetci mladí a zdraví. Kto je za toto zodpovedný? Podobná situácia je na námestí vedľa Prioru, odhrnuté rovno šírka cca 2 m, ale do jednotlivých predajní je prechod neodhrnutý a zamrznutý. Keď po takých chodníkoch majú ľudia chodiť, mohla by sa nakrúcať nejaká komédia. Len žiaľ robiť si z občanov z okresu Prievidza je do plaču.

10. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Schodnosť komunikácií zabezpečujú priebežne v celom meste TSMPD s.r.o.
Kto? TSMPD
Kedy? Február 2023

Zuzana Krajčiová
Mesto Prievidza
10. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dnes aktivační pracovníci vyčistili plochu od ľadu.

Zuzana Krajčiová
Mesto Prievidza
10. február 2023

Daniela

Škoda, že tak neskoro. Veľké prekvapenie pre mňa bolo, že v pondelok 7.2.2023 o 10. hod. vystúpenie z autobusu pred Uniklinikou bolo ako stupiť na kopce zladovatelného snehu a potom smerom do vchodu ako na klzisku. Na tejto zastávke je veľká frekvencia ľudí , na to sa má pamätať Z opačnej strany, opäť kopce zladovatelného snehu a nastúpiť do autobusu, no hrôza. Detto na zastávke Zapotôčky, pri predajni mäsa, tak to ste mali vidieť ako ľudia vystupovali. Jedna staršia pani s barlou letela až prístrešku a to ju zastavilo. Takto to bolo na všetkých zastávkach, vrátane sídliska Kopanice. Takáto situácia sa opakuje každý rok. Odhrnutý sneh z ciest sa dá na chodníky a o chodníky sa nikto už nestará.
13. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
len pre upresnenie, administrátor systému schválil Váš podnet dňa 9.2.2023 o 18:18, na čo sme reagovali hneď nasledujúci pracovný deň.

S pozdravom

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania