Informačné tabule

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Teo 30. marca 2015

Na Koncovej ulici je takéto značenie domov. Ošarpané, zastarané, neúčelné, pre orientáciu nepotrebné. Každý dom na ulici má svoje poradové číslo. Takáto "orientačná tabula" už dávno nie je vhodná, je neestetická, zrejme zabudnutá. Navrhujem ju odstrániť .
Stačí pre orientáciu ulicu na začiatku označiť názvom Ul. Koncová.

30. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Vec preveríme a navrhneme riešenie predmetnej situácie.


Michal Ďureje
hovorca mesta
31. marec 2015

Teo

S odpoveďou budem spokojný až sa dozviem výsledok vyriešenia problému. Samospráva vie o ňom z iných zdrojov už dávnejšie, avšak zatiaľ nič neurobila. Dúfam, že keď tento problém sleduje vaša stránka riešenie podnetu sa pohne....Ďakujem
08. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dňa 2.4.2015 vykonal referent evidencie budov obhliadku situácie na Koncovej ulici. Na mieste bolo zistené, že uvedené značenie je opotrebované, neestetické a neprehľadné. Z tohto dôvodu pristúpi mesto Prievidza k odstráneniu tabuliek s orientačnými číslami domov a z hľadiska lepšej orientácie bude v danej lokalite umiestnená uličná tabula s názvom „Koncová ulica“ a smerové šípky označujúce smer komunikácie.



Termín:

Demontáž starého značenia zabezpečí referent správy a údržby budov MsP v čase od 13.4. – 17.4.2015.

Zároveň bude v priebehu mesiaca apríl 2015 vypracovaná objednávka na vyhotovenie uličnej tabule, následne po jej obdržaní bude uličná tabula umiestnená v mieste pôvodného značenia.

Katarína Mjartanová
MsÚ Prievidza
08. apríl 2015

Teop

Ďakujem za urýchlené riešenie podnetu. Vidieť že táto stránka, sú tie pravé dvere kde treba zaklopať. Za Vašu záslužnú činnosť Vám patrí poďakovanie. Samozrejme poďakovanie patrí aj kompetentným zamestnancom mesta ktorí problém bez prieťahov riešia.
17. apríl 2015

Odpoveď samosprávy


Podnet je vyriešený, staré tabule boli dňa 16.04.2015 odstránené.


Martina Gombarčíková
Hlavný koordinátor aktivačnej činnosti
Mestský úrad
18. apríl 2015

Teo

Ďakujem. Stará tabula bola odstránená. No zatiaľ nie je nová tabuľa označujúca názov ulice. Podnet budem považovať za vyriešení až potom. Ale aj tak ďakujem.
28. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

dňa 20.04.2015 bola vypracovaná objednávka č. 20150240 na vyhotovenie uličnej tabule s názvom „Koncová ulica“. Po jej obdržaní od dodávateľa bude uvedená tabuľa osadená.


Mjartanová Katarína
Správca registratúry
a referent evidencie budov
Mestský úrad
11. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dňa 07.05.2015 bola v súlade s § 1 odst. 2) Vyhlášky ministerstva vnútra Slovenskej republiky č. 31/2003, ktorou sa stanovujú podrobnosti o označovaní ulíc a iných verejných priestranstiev a o číslovaní stavieb, umiestnená uličná tabuľa s názvom „KONCOVÁ ULICA“ . Uvedené označenie ulice spoločne so smerovými šípkami určujúcimi smer komunikácie boli osadené na oplotenie rodinného domu nachádzajúceho sa v mieste pôvodného značenia.

Mjartanová Katarína
Správca registratúry
a referent evidencie budov
11. máj 2015

Teo

Ďakujem, ďakujem za vyriešenie podnetu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania