Info tabule.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený

Nedalo by sa pouzivat kvalitnejsi lep na lepenie plagatov?Trosku poprsi a uz sa to odliepa a staci mensi vietor potom a je to po celom sidlisku.Dakujem.

07. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Popravde, doposiaľ sme nazaznamenali podnet ani negatívnu reakciu na spôsob lepenia plagátov.
Vec musíme preveriť priamo v KASS, ktorá zabezpečuje výlep plagátov v meste.
Situáciu preveríme a budeme Vás informovať.

Michal Ďureje
hovorca mesta
08. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Ohľadom podnetu občana – info tabule som hovorila so zamestnancov, ktorý vykonáva výlep plagátov. Osobne som si včera prešla väčšinu plôch.
Plagáty boli nalepené dobre. Sú však miesta na ktorých boli plagáty odlepené. To môže byť spôsobené nepriaznivými poveternostnými podmienkami, kedy je výlep zložitejší.
Zamestnanec bol upozornený na nedostatky, ktoré sa bude v budúcnosti snažiť odstrániť .


Dana Horná
Riaditeľka
Kultúrne a spoločenské stredisko
08. apríl 2015

Dusan

No len niektore tam uz neboli vobec tak ste ich nemohli vidiet ako boli nalepene pretoze ich uz odfukol vietor.Ale dakujem,ze ste aspon upozornili pracovnika a dufam,ze to bude lepsie.Dovidenia.
08. apríl 2015

Fero

Ja som sa bol dnes-v stredu pozrieť na plochu oproti Magure, a tam je stav plagátov rovnaký ako v podnete, čiže sú čiastočne poodliepané a vyzerá to skutočne neesteticky.
14. apríl 2015

Radoslav S.

Absolútne súhlasím s ostatnými diskutujúcimi. Takýto stav po vylepovaní plagátov pretrváva na väčšine plôch a to už niekoľko mesiacov. Vrátane týždňov, kedy bolo sucho. "...To môže byť spôsobené nepriaznivými poveternostnými podmienkami..." Môže, ale nie je.
A je pozoruhodné, ako sa lepiči vozia na pravé poludnie na bielom aute s číslom 115 po námestí, aby si zaparkovali priamo pri ploche. Pešia zóna? Spoplatnený vjazd? Vyhradené hodiny pre zásobovanie?
Také niečo nebývalo vídané...
Podnet je vyriešený, viac sa týmto nikto nebude zaoberať.
24. november 2015

Dusan

Po vymeneni tabul to stale trva a myslim,ze to je este horsie.
30. november 2015

Dusan

Infotabule

Uz raz to tu bolo aj je to ako vyrieseny problem ale nemyslim.Je to tak,ze po vymeneni tabul je to este horsie.Dufam,ze pride raz k naprave.Potom sa povaluju plagaty kade tade.Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania