Ulica Š. Moyzesa-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený

Vkuse bordel. Nikto sa o to nestará

24. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu. Predmetnú lokalitu vyčistia TSMPD s.r.o. v spolupráci s VP pracovníkmi.
Kto? TSMPD
Kedy? Po preverení situácie

Dalibor Snoha
Mesto Prievidza
24. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Matej,
dnes aktivační pracovníkmi chodník na Ulici Š. Moyzesa riadne vyčistili, vrátane obvodu Námestia slobody a Pribinovho námestia. Žiaľ, na viac nám dnes čas nezostal, preto budeme pokračovať zajtra, ak počasie dovolí. Zameriame sa na časť medzi Priorom a protiľahlými prevádzkami až po Pro Centrum, časť Kláštornej ulice a vyčistíme aj schodisko pri Vtáčniku, ktoré ste označili ako problémovú lokalitu.

Dalibor Snoha
Mesto Prievidza
01. november 2023

majo

neviem síce ako to je, ale môj osobny názor je že tento priestor by mal vyčistiť majiteľ budovy alebo priľahlé prevádzky by sa mali starať o bezprostred ý priestor okllo prevádzky či je to interier alebo exterier. A možno sa mýlim
01. november 2023

Matej

Chodník je majetkom mesta. Nevidim jediný dôvod prečo by sme ho mali upratovať my. Zamestanci obchodov na tej ulici si zametajú pred obchodmi ale tie schody až po smetiak pri taxíkoch je nonstop plny vajglov a iného bordelu. Mám to ísť zbierať ja? Nebyť tých bezdomovcov čo to tam znečisťujú a spávajú pri schodoch pod vtačnikom tak si myslím, že by tam taký bordel nebol.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania