Oprava cesty

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 08. júna 2015

Neviem, či si mesto urobilo prvo aprílový žartík ale stále čakáme, že sa začne niečo diať. Podľa oznamu na vchodoch by sa malo konečne začať s opravou cesty a nič. Autá si v uvedenom termíne obyvatelia premiestnili a začali sa tešiť na zmenu, ktorá k nám stále nedorazila. Vyfrézovaná je len časť ulice Palárika a to je všetko. Nehovorím o zarastenom chodníku na Palárikovej ulici od konárov stromov. Už som dával podnet na úpravu okolia chodníku v minulosti, ktorá bola aj realizovaná. Za čo sa chcem ešte raz poďakovať. Žiaľ bola asi nedostatočná, keď uvedený problém sa opakuje. Je vhodné konáre opíliť aspoň do výšky priemerného človeka nie záhradného trpaslíka. Tým mesto ušetrí finančné prostriedky na opätovné zásahy.

08. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Rozsah opráv, ktoré boli zazmluvnené s firmou Strabag s.r.o. vychádzali z rozpočtu mesta Prievidza. Z uvedeného dôvodu bude oprava na Ul. J. Palárika realizovaná po križovatku s Ul. Urbánkovou. Ďalšie plošné opravy sa budú realizovať až v nasledujúcom období. Mesto Prievidza má záujem v plošných opravách pokračovať na celom území mesta. Dokončenie ulice je zahrnuté do zoznamu požiadaviek pre nasledujúce obdobie.

Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad
10. jún 2015

Anonymný užívateľ

Rád by som sa dozvedel aký termín je to "v nasledujúcom období" a potom načo zavádzate občanov aby nepoarkovbali pred bytovkami. Nedáva mi to zmysel. A nezodpovedali ste mi druhú časť poukázania na problém so zeleňou. Musím to separátne zadať do priečinku týkajúceho sa zelene alebo ste natoľko vzdialení aby ste poskytli komplexnú informáciu? Požiadal by som reflektovať na danú problematiku.
22. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Rekonštrukčné práce na Ul. Palárika boli ukončené.

Michal Ďureje
hovorca mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania