Arogantne parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Zolo 08. júna 2015

Prosim kompetentnych aby vysvetlili a ukazali dotycnemu ako umyselne neblokovat dve parkovne miesta dakujem.

08. jún 2015

...

V takomto prípade zavolajte MsP a problém sa pravdepodobne podarí vyriešiť.
09. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
V takomto prípade prosím privolajte Mestskú políciu na tel. číslo 159. Máme informácie, že tento problém pretrvavá permanente a to z rokovania výboru volebného obvodu č. 2.

O ďalšom postupe Vás budeme informovať.


Michal Ďureje
hovorca mesta
10. jún 2015

Anonymný užívateľ

Nedá sa nereagovať,
ale podnet podal
Peter Ulbrik, https://www.facebook.com/profile.php?id=100007460177044&fref=ts
(jeho profil svedčí o ,,silnej osobnoti" ...),
človek ktorého riešila štátna polícia, keď mi zablokoval auto na parkovisku
a odmietol ho preparkovať, odblokoval ho až po blokovej pokute.
Keď som sa ho opýtal prečo ma blokoval, odpovedal, že ,, bolo to emótívne" ...,
riešený za parkovanie na tráve ,
riešený za viac ako 30 dňové parkovanie na jednom mieste MsP PD a i. ...
29.5.2013 o 11:11 | Karma článku: 6.68 | Prečítané 1858-krát viac na ...
http://fercak.blog.sme.sk/c/329637/parkovanie-neriesenia-a-nasledky-alebo-kto-si-bez-viny.html
Človek,
ktorý porušuje viacnásobne zákon o vlastníctve bytov - odber elektriny na čierno,
v minulosti neplatič- zaplatil až po upozornení, odobratý vodičák za alkohol je tiež len človek s chybami, Či ...?
Parkovisko je rozbité, zaplnené vodou a blatom, je to čierna stava na pozemku mesta Prievidza, okolie zarastené trávou, kríkmi a i. ...
Teraz rieš hmď. ! Vlastne ani nemusíš, zabudol si, že čo máš zakázané od kráľovnej FC ...?
10. jún 2015

Ladislav

Ferčak Miroslav to čo je za komentár, ohovárať, osočovať a krivo obviňovať susedov na verejnej sieti. To čo píšeš o p. Ulbrikovi nieje pravda, jamy na parkovisku ktoré je mimochodom legalne je tam už min. 30 rokov si spravil ty a tvoja dcera svojim arogantnym a bezočivým parkovanim mal by si sa nad sebou zamyslieť a dať už svojim susedom pokoj, takto sa nespráva človek s vysokou školou./Odkaž dcere nech si platí celé najomné nielen časť/. O 30 dňovom parkovnom hovor aj o sebe, ten čierny vrak čo stoji na dvore už 2 roky je tvoj, sebakritiky nezaškodí.
10. jún 2015

Michaela

Zaujimave, ze ked niekto zaparkuje na tom istom mieste cez dve stredove kolaje na tych dvoch parkovacich miestach a tym padom zabera oboje miesta, tak to nefotite hned a nestazujete sa. Ja narozdiel od inych vodicov viem aspon na prvy krat zaparkovat na tie nepodarene miesta zatial co ini sa tam dobijaju na niekolkokrat alebo musi zajst az do zahradky, aby sa tam vobec trafil a preto je to parkovisko v takom stave akom je a pokial viem, rozbombardovat tie miesta stihli uplne ini a hlavne ich navstevy a aby sa predislo poskodzovaniu sa niekolkokrat ti dotycni upozornoli, ale vzdy ste sa vysmiali a potom utocili na nas, ved je to jednoduchsie, ked je niekto zatazeny. My sme tam ani neparkovavali poriadne. Dovolim si zaradit sa medzi zeny, ktore ovladaju dobre cestnu premavku, jazdu a aj parkovaie. To len vy chlapi ste zatazeni na vsetky zeny za volantom. Kraksni je tam ovela viac, ze! Auto, ktore ma technicku kontrolu a jazdi (ved inak by ju nemalo) moze byt sucastou cestnej premavky pokial viem. A k tomu najomnemu, neviem o tom, ze by som bola separovana od svojich rodicov a mala platit nejake ine najomne a my narozdiel od inych ziadne podlznosti nemame, tak si najprv over co tu verejne davas, aby z toho nebolo krive obvinenie.
11. jún 2015

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
poprosím diskutujúcich, aby dodržiavali pravidlá slušnosti a navzájom sa neosočovali, inak bude diskusia vymazaná a v rámci tohto podnetu aj zrušená.
Ďakujem
11. jún 2015

Zolo

Dobrý večer čitam čitam a neverím, Michaela maš pravdu pekne parkuješ ale parkuj pod svojimi oknami a nie pod cudzimi. Keď nemate vrak tak prečo to auto štartujete dvaja Ferčak strieka do sania štartovaci spray a ty točíš klučikom. A čo tie navštevy, za tebou chodi jedna a to ide do protismeru a o parkovani ani radsej nepišem mal by sa starat o to čo si urobil. A čo NAJOMNE PREčO STE MALI NEDOPLATOK CCA700 EUR...a čo sa týka fotenia Ferčak foti natača na kameru a dava na verejnu internetovu siet tak brzdi stým krivým obvinením, vy ste sa uz naudavali dost. A este ktomu parkovaniu ty si zaparkovala na trave a az MsP ta musela upozornit že umyselne ničis verejnu zelen mas pod oknami zahradku tam si zaparkuj .
11. jún 2015

Michaela

A coze mate niekto zaplatene parkovacie miesto? Pokial viem parkovat moze kazdy kde chce. A ja som napisala, ze je tu kraksni viac a ze autu, ktore jazdi a ma technicku kontrolu nemoze nikto nic :) Nam staci sprej a niekomu nestacia ani startovacie kable a musia ho roztahovat. Kazdy mame nieco, ze. Nikto iny tu nechodi do protismeru :D ale samozrejme. Iba my ;)
A bacha o tom najomnom, lebo stale mas milne informacie a este aj casy si tu niekto mili.
A to co je na kamere asi nebude krive obvinenie :D
Neviem veru o tom, ze by mna osobne MsP oslovila. Takze zas a znova neviem s kym si ma tu milis. Asi niekto velmi zle pozeral z okna.
A este jedna vec. Pod anonymom tu vie kazdy pisat, ale osobne by si mal asi velky problem vystupit a povedat to do oci. My si aspon stojime za vsetkym co sme povedali, ale ked sa Vas niekto opyta, tak zrazu vsetko popriete. To je hrdinstvo.
29. október 2015

Odpoveď samosprávy

V takomto a podobnom prípade je nevyhnutné privolať hliadku mestskej polície, ktorá zistí všetky potrebné informácie.Urobiť tak môžete prostredníctvom tel. čísla 159.

Milan Gatial
zástupca náčelníka mestskej polície
pre výkon, hliadkovú činnosť a priestupkový
referát
Mestská polícia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania