Verejné osvetlenie - Včelárska ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 20. júla 2015

Kedy bude zrekonštruované verejné osvetlenie na Včelárskej a priľahlej Prírodnej ulici ? Jeho rekonštrukcia nebola z neznámych dôvodov súčasťou projektu rekonštrukcie VO na ulici Clementisa a momentálne ide o najstaršie verejné osvetlenie v Prievidzi a jediné, kde sú ešte použité vysoké železobetónové stožiare.

Na časti Včelárskej a na Prírodnej ulici sú doteraz namontované absolútne nevhodné žiarivkové svietidlá a na začiatku Včelárskej ulice je navyše zbierka stožiarov rozličných výšok a tvarov, ktorými sa postupne nahrádzali poškodené pôvodné stožiare.

21. júl 2015

John Deere

no nebolo by zle keby podavaju všade nove stlpy aj svietidla, vyzera to hrozne tie stare stlpy a taktiež už maju aj po svojej životnosti určite
21. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Rekonštrukcia verejného osvetlenia ako aj ďalšie invetsičné akcie vychádzajú z reálnych finančných možností mesta. Nemôžeme si dovoliť realizovať tie veci, na ktoré samospráva mesta nemá finančné zdroje.
Akokoľvek stanovisko ako aj prípadné riešenie podnetu zabezpečí mestská spol. TSMPD, ktorá jesprávcom verjeného osvetlenia v meste Prievidza.

Michal Ďureje
hovorca mesta
30. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Projekt modernizácie verejného osvetenia (ďalej len VO) na ktorý bola poskytnutá dotácia mal plno rôznych podmienok a obmedzení, preto nebolo možné zrealizovať väčší rozsah. Kedy sa bude realizovať rekonštrukcia VO v tejto časti nevieme, nakoľko nerozhodujeme o investičných akciách mesta. Momentálne však na rekonštrukcie VO schválené finančné prostriedky nemáme.

Silvia Bakytová
Samostatný odborný referent oddelenia vnútornej správy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania