Vyústenie chodníka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Peter 10. augusta 2015

Chodník popod Severku spájajúci sidlisko Kopanice a Necpaly vyusťuje na cestnej komunikácii bez prechodu pre chodcov. Ten je síce o 20 m vyššie, ale k nemu je chodník nedokončený, je tam iba mäkký štrk, ťažko sa tadiaľ chodí aj peši, aj na bicykli či s kočiarom. Asi by bolo dobré v záujme bezpečnosti dokončiť zámkovou dlažbou túto časť chodníka a tak ho spojiť s prechodom pre chodcov.

10. august 2015

...

Nedokončený chodník sa tu riešil už viac ako pred rokom (https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/10964/spojovaci-chodnik-kopanice-necpaly). Jeho vybudovanie malo byť zaradené do rozpočtu na rok 2015, je ale evidentné, že k tomu nedošlo a chodci budú naďalej používať štrkový pseudochodník.
10. august 2015

vigoo vigoo

...ja som zvedavý na obetavú odpoveď pána hovorcu...a nápaditú výhovorku pre daný stav...klasický pre všetky realizované projekty v tomto meste. Odovzdávajú sa nedokončené stavby, neukončené prerábky, ....ktoré sa riešia až na podnet občanov. Kto je pri preberaní všetkých stavebných úprav za mesto PD a kto sa pod to podpisuje ? Nemal by takýto človek odísť "kamsi", keď si nerobí svoju prácu ?
14. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu. Stanovisko ako aj prípadné riešenie podnetu zabezpečí odbor výstavby MsÚ.

Michal Ďureje
hovorca mesta
21. september 2015

Zdenko

Nedokonceny chodnik

Dobry den, chcem sa opytat ci k chodniku spajajuceho Sever a Necpaly bude zo sidliska sever nejaky spajajuci chodnik. K uvedenemu chodniku nie je ziadny priechod pre chodcov a jedina cestica co je tak vysypana strkom ked sa chodnik dokoncil a strk uz je zatlaceny v zemi. Poprosim kompetentnych keby sa isli na uvedene miesto pozriet. Dalsia vec co ma uplne zarazila je ze pustil som sa chodnikom zo severu smerom dole do Necpal a co ma neprekvapilo ze zrazu 4 useky schodov???? To prosim Vas myslite vazne? Prvykrat som isiel tym chodnikom a ozaj som ostal zaskoceny. Neviem si predstavit keby ide niekto na vozicku a musi sa vracat do toho kopca naspat alebo nejaka mamicka. Urobit 4 useky nabehov su minimalny naklad...Zvazujem ze to dam do tv joj relacie lebo medved a este dostanem aj odmeny. Dakujem za kompetentnu odpoved.
08. október 2015

vigoo vigoo

po dohovore bude pri schodoch k dispozícii aktivačný VPP pracovník, ktorý pomôže znášať mamičkám kočíky dole...vždy len dopoludnia. Druhý aktivačný pracovník bude k dispozícii v popoludňajších hodinách a všetky mamičky bezpečne prevedie zase hore. :)
30. október 2015

Odpoveď samosprávy

Predmetný chodník bol dokončený v týchto dňoch tak, aby bol vyústený do priechodu pre chodcov. Pripomíname, že nám nebol odsúhlasený presun priechodu pre chodcov.

Michal Ďureje
hovorca mesta
30. október 2015

vigoo vigoo

...všimol som si nápravu...spokojnosť.
03. november 2015

Peter

DAKUJEM za vyriesenie podnetu. Aj v mene tych, ktori nikdy nic nepochvalia a stale iba hundru a kritizuju. Je prijemne zistit, ze podnety obcanov sa podla moznosti riesia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania