Prepadávajúci sa chodník a rozbitá cesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
24037 27. augusta 2015

Chcel by som sa opýtať dokedy budeme chodiť a jazdiť po rozbitých chodníkoch? Ako je vidno na fotke tak na ulici M.R.Štefánika pri krčme Delikates je veľmi prepadnutý chodník, ktorý je veľmi frekventovaný či už chodcami ale autami, úpravu by si zaslúžil na tomto mieste aj trávnatý porast. Tak isto cesta na ulici P.Benického a Vnútornej ulici je v havaríjnom stave, dookola už x rokov sa zalievajú výtlky (na viacerich miestach betónom) a stále vznikajú nové trhliny, jamy a prepadliny.

28. august 2015

Odpoveď samosprávy

Mesto Prievidza v spolupráci s výbormi volebných obvod začína pripravovať podklady pre plošnú opravu komunikácii na nasledujúce roky na území celého mesta. Na základe reálne dostupných finančných prostriedkov následne dôjde k opravám v jednotlivých rokoch. Komunikáciu na Ul. P. Benického odporučíme zaradiť do zoznamu požiadaviek. Do doby plošnej opravy bude zabezpečovať zjazdnosť miestnych komunikácii v spolupráci s Technickými službami mesta Prievidza.

Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad
27. február 2019

789

Ulica P. Benického-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Dobrý deň, chcem sa opýtať kedy sa konečne niečo spraví s cestou na ulici P. Benického a Vnútornou ulicou... Už niekoľko rokov sa na tejto ceste nevykonali žiadne opravy (ako vidno aj na fotke z googlemaps z roku 2014) a stav cesty je už priam alarmujúci veľká kopa výtlkov, prepadlín a jám... Kedy sa cesta opraví alebo urobí úplne nová čo by bolo omnoho efektívnejšie? Ideálne by bolo aspoň zaplniť všetky výtlky keď nič viac... lebo prechádzať tadiaľto denno-denne autom je hrôza, cítime sa tu ako na tankodrome... Ďakujem za skorú odpoveď a dúfam v skoré opravenie tejto cesty...

(Fotký sú staršie... momentálny stav cesty je oveľa horší)
27. február 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
aktualizovaný podnet preposielame samospráve.

Juraj Hurný
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania