Smetné nádoby pod oknami

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Ivana 07. septembra 2015

Rovno pod oknami máme smetné nádoby, z ktorých sa šíri neznesiteľný zápach. Nie je možné ich niekam ďalej presunúť? Ďakujem.

07. september 2015

...

Takto sa projektujú stavby v súčasnosti, keď je podstatná iba snaha o čo najvyšší zisk, teda maximalizácia využitia priestoru bez použitia logiky a zdravého rozumu.... Je úspech, že smetné nádoby nie sú umiestnené priamo vnútri bytového domu.
07. september 2015

Ivana

veru.. aj by sme si radi posedeli na balkóne, ale ten pohľad von...
08. september 2015

vigoo vigoo

..a nebolo by od-veci, keby vytipované miesta na smetné koše boli pod prístreškami, nakoľko ako je zjavné aj z fotky, nie každý ich po použití zatvorí. Príde dážď, všetko to potom pekne kvasí a zapácha. Druhý benefit je, že to rozhodne pôsobí estetickejšie. Žiadne veľké stavby, možno dve kovové stojky, strieška...stálo by to za uváženie. Na niektorých sídliskách v iných mestách sa dokonca zamykajú, aby sa do nich nedostali bezdomovci a nerozvláčali tak odpad po mestách.
09. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za zaslanie podnetu.
Stanovisko ako aj prípadné riešenie podnetu zabezpečí odbor výstavby MsÚ.

Michal Ďureje
hovorca mesta
16. september 2015

Odpoveď samosprávy

Stanovište nádob na zmesový komunálny odpad je umiestnené pred bytovým domom a oddelené je pásom zelene priľahlej k bytovému domu a chodníkom. Stanovište bolo naprojektované a nanovo vybudované v rámci výstavby bytového domu. S ohľadom na napojenie stanovišťa na komunikáciu a zachovanie bezpečnosti neodporúčame jeho premiestnenie.

Monika Majdanová
odbor výstavby a životného prostredia.
16. september 2015

Ivana

Ten pás zelene je na "materiál" v smetných nádobách dosť nepostačujúci... o bezdomovcoch, ktorí to chodia po večeroch rabovať sa nevyjadrujem.. dúfame, že po dokončení novej bytovky budú nádoby premiestnené tam..
17. september 2015

vigoo vigoo

p. Majdanovej sa zrejme takýto výhľad z balkóna páči....na ten pás zelene. Štvú Vás bezdomovci ?...pás zelene to spraví...zápach z hnijúcich zbytkov potravy ?....pás zelene je na to priam jedinečné riešenie...Veď ľudia znesú...byť obyvateľmi, pretlačím to aspoň na ten kus betónu oproti...alebo p. Majdanovej pred jej pás zelene.
08. október 2015

vigoo vigoo

ale pozrime sa.... http://www.prievidza.sk/spravodajstvo/zastresenie-stojisk-pre-kontajnery-bude-posudzovane-osobitne/
Keď sa chce...a trocha sa "naštartuje", tak to ide....viď môj príspevok a návrh vyššie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania